Månedsmagasinet på Costa del Sol
Feel good – look good


… er den foreløpige kulminasjonen på Elsebeth Nybroe-Nielsens søken etter sin helt store pasjon etter en flott karriere innenfor finans og virksomhetsledelse i Danmark. Veien dit har gått via London der hun utdannet seg til ernæringsekspert og fra sitt eget firma ga hun råd til engelskmenn om kost og livsstil. Elsebeths firma i Marbella, ENN Care, fyller nå ett år.

"Da jeg i sin tid sa farvel til min jobb i næringslivet, følte jeg at helsen min og utseendet mitt hadde lidt under arbeidspresset og den tilhørende livsstilen. Etterhvert som jeg omsatte min nye viten innenfor ernæring til praksis, var resultatene åpenbare – og i forbindelse med flyttingen til Costa del Sol, utvidet jeg min utdannelse med Stanley Rosenbergs fantastiske ansiktsløftingsteknikk som består av lette trykk som stimulerer hudens bindevev og muskler. Massasjen virker ikke bare fysisk på rynker og arr, men også psykisk i form av økt velvære og kontakt med følelsene. Så ja, Feel good – look good er en nokså presis betegnelse for det jeg tilbyr mine kunder", sier Elsebeth. Hennes klinikk ligger i klubbhuset på Marbella Golf & Country Club, rett ved Hospital Costa del Sol.

I løpet av sitt første år i Marbella har ENN Care vunnet stor popularitet hos en svært bred kundegruppe hva nasjonaliteter angår, men også fordelt på aldersgrupper (17-80 år – både menn og kvinner).

"Jeg har oppnådd svært signifikante resultater på bl.a. acnehud hos både tenåringer og voksne, samt reduksjon av rynker. Kombinasjonen av massasjeteknikken og Ringana’s 100% naturlige og økologiske hudpleieprodukter har vist seg å være fantastisk. Påmsamme måte har folk med poser eller svarte render under øynene eller ‘anderumpe-munn’ opplevd store forbedringer.

En av Elsebeths kunder er 74 år gamle Sylvia Ormerod. Vi lar henne selv fortelle om sin opplevelse hos ENN Care:

"Hele livet har jeg vært velsignet med et utseende som gjorde meg minst 10 år yngre enn min biologiske alder. Men etter en svært stressfylt periode, bl.a. med alvorlig sykdom i min nærmeste familie, begynte alderen å innhente meg. Hver gang jeg kikket i speilet, brydde jeg meg mindre og mindre om den personen jeg så. Særlig rundt munnen var rynkene blitt dype – noe som selvfølgelig også skal tilskrives det faktum at jeg røyker. Som 74-åring var det kanskje hva jeg burde forvente, men det betød jo ikke at jeg ville finne meg i det. Jeg hadde faktisk lovet meg selv en ansiktsløftning som 40-åring, men jeg har aldri hatt råd til det, så da jeg hørte om ENN Care’s naturlige ansiktsløftingsteknikk, hadde jeg funnet det jeg søkte.

Bare kjøreturen opp til ENN Care på Marbella Golf & Country Club setter standarden for hele opplevelsen; vakkert og fredfylt. Og så er det Elsebeth Nybroe-Nielsen – et energibunt som jeg straks falt for.
Hun begynte behandlingen med en forklaring om dette unike konseptet der det arbeides uten kirurgi, kjemikalier og maskiner. Programmet består av seks behandlinger av en times varighet i løpet av en til seks uker. Selve behandlingen begynner med en analyse av huden og det underliggende vevet. Deretter arbeides det med ansiktets muskler, halsen, skuldrene og hodebunnen. Den naturlige ansiktsløftingsteknikken minsker aldringstegnene, men kan også bløte opp et hardt eller trett ansiktsuttrykk hos yngre mennesker. I tillegg virker teknikken på hudens glød, minsker arr og reduserer spendningshodepine, samt problemer med bihulene.

Elsebeth spurte meg om hva jeg ikke liket ved meg selv fordi dette ville hjelpe henne med å plassere fokus på de riktige stedene. Så vurderede hun min kroppsholdning og begynte å arbeide med mine skuldre.
Elsebeth arbeider i taushet, og en deilig musikk fyller rommet. Det hjelper kunden til å slappe av, og Elsebeth får den nødvendige roen til å finne de spenningene som skal løsnes opp. Ren lykke!

Deretter la jeg meg op på massasjebenk der fokus nå ble rettet mot ansiktet mitt, ørene og til og med inne i munnen min – for å fjerne kjevespenninger. Det var en helt unik opplevelse.

Etter min første behandling anbefalte Elsebeth meg å skifte ut raffinerte matvarer med økologisk råkost for å øke inntaket av naturlige antioksidanter som kompensasjon for røykingens negative effekt på helsen og utseendet. Jeg fikk også råd om å bruke Ringanasnaturlige hudpleieserie. Elsebeth valgte ut produktene slik at de passet til huden min og livsstilen. Og så skulle jeg drikke masser av vann. Grrrr…. jeg hater vann.

Hvordan var så resultatet? Se bildene og døm selv!
Jeg fikk seks behandlinger i løpet av to uker, og allerede etter den første behandlingen var huden min mye mer klar, etter den tredje begynte rynkene rundt munnen å bli mindre og etter den sjette… Woww, hvilken forandring. Rynkene mine er redusert i hele ansiktet, og de hevede posene under øynene har blitt vesentlig mindre. Faktisk ser det ut til at hele ansiktet har blitt løftet. Hvis dette er resultatet etter bare to uker, hvordan er det da ikke når det har gått fire uker som jo er den tiden det tar for huden å regenerere? I tillegg har jeg fått masse ny energi.
Når jeg nå kikker meg i speilet, er jeg svært glad for å se den kvinnen som smiler tilbake til meg", forteller Sylvia Ormerod.

Tilbud: seks behandlinger med forskuddsbetaling – EUR 375 (normalpris EUR 80 per behandling).
Kom og prøv produktene – ring og avtal tid!
ENN Care tlf.: 663 048 477 – enncare.com

 

Av Enn Care

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.