Månedsmagasinet på Costa del Sol
Koralsand – gir drikkevann med god smak

Koralsand - gir drikkevann med god smak


Så enkelt er det å bruke koralsand:

Fyll en halvannen listers flaske med vann fra springen. Leg posen med koralsand oppi (skal ikke åpnes) og rist godt. Etter bare 10 minutter er all klor fjernet fra springvannet, og det kan drikkes. Man kan la koralsandposen ligge i vannet i opp til ett døgn, på den måten berikes vannet ytterligere med mineraler. Flasken kan oppbevares i både kjøleskap og romtemperatur.

Klor og økt risiko for hjerte- og karsykdommer
Den evige faren for bakterier i drikkevannet medfører behov for tilsetning av klor. Noen mener at klor er uskadelig, mens andre forskere mener at det er svært skadelig fordi det medfører stor økning i risikoen for hjerte- og karsykdommer – uansett om man drikker vann tilsatt klor eller koker mat i vannet.

Klor og problemer med mikrobakteriefloraen i mage og tarm
Klor dreper bakterier når det tilsettes drikkevannet, men hva skjer i magen og i tarmene når vi drikker klorvannet? Kan vi være sikre på at klor ikke også dreper noen av de viktige bakteriene som fordøyelsen vår er avhengig av? Mye tyder på at vårt klortilsatte drikkevann ødelegger tarmfloraen fordi flere og flere mennesker må bruke produkter som for eksempel Symbioflor, Multidophilus eller andre.
 

Aqua Puro Koralsand
– er et vannforbedringsmiddel til private husholdninger
– en liten pose som inneholder 100 % naturlige ingredienser
– fjerner klor, bakterier og tungmetaller fra vannet
– regulerer pH-verdien og sporstoffer i vannet
– posene kan også brukes i vin, juice, saft, kaffe og te til å nøytralisere syrer, tannin og e-tilsetningsstoffer – og gir en rundere smak
– renser frukt, grønnsaker og bær for sprøytemidler og tungmetaller
 

I Vitamina i Centro Idea fås Aqua Puro Koralsand.

Av Vitamina

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.