Månedsmagasinet på Costa del Sol
Plantet tre til Hennings minne

Plantet tre til Hennings minne

– Vi håper at dette treet vil bære frukter, akkurat slik Henning Nordbys arbeid her ved skolen har gjort, sier konstituert daglig leder Stefan Östgård.
Onsdag 14. september var det en uke siden tidligere leder Henning Nordby ved Den norske skolen Málaga gikk bort. Dagen ble markert med en minnestund på skolen der alle elever, lærere og andre ansatte deltok. I tillegg til taler, allsang, opplesing av hilsener fra kjente og kjære, venner av skolen, elever og foreldre, ble det plantet et appelsintre til minne om skolens populære leder.

– Fortsetter i Hennings ånd
– Målet må være å drive skolen videre i Hennings ånd. Vi legger ikke opp til endringer av noe slag, sier den nye lederen ved skolen, Stefan Östgård. Han forteller at den siste uken har vært en lang sørgeperiode:
– Elevene og personalet har vært fantastiske i denne tiden. Vi har hatt flere minnestunder, og jeg tror alle opplever den siste uken som en fin og verdig sørgeperiode etter Hennings bortgang, sier Östgård.

Berømmer Sjømannskirken
Det har vært mange samtaler og diskusjoner i de ulike klassene i løpet av den siste uken. De har handlet mye om liv og død. Rett utenfor vinduet til skolens kontorer har det hele uken stått et bord med levende lys, blomster og et bilde av Henning.
– Her har elevene kunnet gi sine siste hilsener til vår populære leder, forteller Stefan Östgård. Han vil særlig berømme og takke Sjømannskirken i Calahonda for at de har stilt opp og vært til stede på skolen i denne vanskelige tiden.
– Nå er sørgetiden over, og skolehverdagen må fortsette. Selv om Henning er borte, vil han alltid bli husket, avslutter Stefan Östgård.

Av Colegio Noruego

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.