Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Ávila
NORSKE
PLUSS+

Ávila

320 soldager i året, gjennomsnittstemperatur på 21 grader – året rundt, spansk mat og kultur. Drømmen om et bekymringsløst liv under palmene er oppnåelig.

Den store, spanske hotellkjeden VIME Hotels & Resorts går nye veier. Nå lanserer kjeden et spesielt konsept for deg som ønsker å kjøpe egen feriebolig med alle fasiliteter, midt i kremen av den spanske Solkysten, i attraktive Marbella.

– Vi ønsker å tilby nordmenn et unikt botilbud der alt er inkludert. Det betyr at ferierende nordmenn, familier, pensjonister og alle andre som ønsker å tilbringe kortere eller lengre deler av året kan nyte oppholdet fullt ut. Alle praktiske ting, fra roomservice, renhold og full pensjon til organiserte utflukter, tar vi oss av. Vi tilbyr personlig service på høyeste nivå og kaller det ”QUALITY OF LIFE by VIME HOTELS & RESORTS. Dette sier administrerende direktør for VIME Hotels & Resorts, Jésus Menor García.

Ny livsstil
VIME-direktøren har for lengst merket seg den store interessen nordmenn har for Spania. Årlig besøker nærmere en million nordmenn landet. De fleste foretrekker den spanske Middelhavskysten, og Costa del Sol er blant favorittene.

Nå har Menor García og VIME Hotels & Resorts lagt forholdene til rette for at enda flere nordmenn skal få ta del i en ny livsstil.

– Mange nordmenn, særlig dem over 55 år, ønsker lengre opphold her i Syden. Framfor kulde, snø, is, vintermørke og regn i Norge, ønsker mange å nyte vinteren her i Sør-Europa. Derfor har vi skreddersydd et opplegg nettopp for dem, forteller Menor García.

Bredt tilbud
Du bor i din egen leilighet som er fullt utstyrt med møbler, alt av hvitevarer, internett, norske- og internasjonale tv-kanaler og sengetøy. Rekkehusleilighetene som nå tilbys nordmenn, ligger i egen del av det velkjente firestjerners resorthotellet ”Hotell VIME – Reserva de Marbella”.
Som boligeier kan du fritt nyte godt av alle fasilitetene som hotellet tilbyr sine vanlige gjester. Det gjelder for eksempel utendørsbassenger og solterrasser, oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, gym, sauna, lekerom og bibliotek. I tillegg har du tilbud om fysioterapi og 24 timers medisinsk hjelp. Hotellets resepsjon er døgnåpen, og som en ekstra sikkerhet er hele hotellkomplekset videoovervåket.

Alt inkludert
– Vi tilbyr full pensjon. For dem som velger å kjøpe sin egen ferieleilighet, betyr det at for dem er alle måltider i restauranten inkludert. Vi tilbyr også personlige menyer for dem som av ulike grunner fortrekker det. Vin til maten er selvsagt også inkludert, sier VIME-direktør Menor García.
Han legger til at alle leilighetene som tilbys solhungrige nordmenn har egen solterrasse, hageplett og parkeringsplass.

– I leilighetene er det også peis, forteller Menor García som har merket seg at mange nordmenn også har stor forkjærlighet for innekos.

Administrerende direktør for VME Hotels & Resorts, Jésus Menor García.

Sikker investering
VIMEs nye boligkonsept ”QUALITY OF LIFE by VIME HOTELS & RESORTS” betyr at du kjøper og eier din egen bolig i hotellkomplekset. Boligene som nå tilbys er moderne, små rekkehus med stue med egen kjøkkenavdeling, to bad og stort soverom med direkte utgang til solterrasse.
Kjøpekontrakten er en offentlig kontrakt som er underskrevet notarius publicus og tinglyst.

Det finnes flere modeller. Du kan kjøpe leiligheten alene eller sammen med inntil to andre kjøpere. På den måten blir prisen per eier 50.000 euros (ca. 400.000 NOK, avhengig av kurs).

”Vinnn-vinn-situasjon”
– Vi tror dette er en ideell løsning for kjøperne. På denne måten kan venner og familier dele på utgiftene til kjøpet og samtidig nyte godt av alle fordeler og rettigheter, sier Menor García.

– Det er helt vanlig at nordmenn som bor store deler av året i Spania, reiser hjem til Norge om sommeren. Derfor benytter ”VIME– Reserva de Marbella” boligene i de heteste sommermånedene når nordmenn likevel reiser hjem, sier Menor García.

Han mener dette er en vinn-vinn-situasjon. For nordmenn betyr det at inngangsbilletten til det spanske boligmarkedet blir økonomisk overkommelig, samtidig som hotellet sikres inntekter.

Store rabatter
Utover kjøpesummen er det ikke månedlige eller årlige utgifter som må betales når du ikke benytter boligen din.(for eksempel: Hvis du benytter din bolig i 5 måneder betaler du kun for de 5 måneder) Ønsker du i tillegg å ta med venner og familie fra Norge, har du som boligeier rett til å leie ekstra bolig til sterkt reduserte priser.

Når du og resten av familien pakker kofferten og vil til Syden, tilbyr vi ett bredt spekter av service og tjenester , fra fri legehjelp via Xanit, et av Europas ledende privatsykehus, personlig norsktalende guide, helpensjon i hotellets restaurant og kafeteria, osv.

I tillegg gir vi også rett til rabatter på alt fra ”green fees” og golfkurs til billeie, ekskursjoner og transport til og fra flyplassen i Málaga.

– For våre norske residenter betyr dette virkelig kvalitetstid, sier VIME-direktør Jésus Menor García.

Dette er VIME Hotels & Resorts
• VIME-kjeden har på 30 år utviklet seg fra entreprenør- og eiendomsutvikling over hele Spania til å rendyrke hotelldrift.
• VIME Hotels & Resorts ble etablert i 1994 og omfatter i dag 12 tre-, fire- og femstjernes hoteller i Spania, Italia og Tunis.
• Som eier av bolig i VIME-kjeden har du rett til å benytte alle hoteller som omfattes av konseptet “QUALITY OF LIFE by VIME HOTELS & RESORT” til sterkt reduserte priser.
• Firestjerners hotellet ”VIME– Reserva de Marbella” er det første hotellet som tilbyr “QUALITY OF LIFE by VIME HOTELS & RESORTS”konseptet.
• Av hotellets 145 rekkehusleiligheter vil 44 nå tilbys nordmenn som ønsker et eksklusivt opphold på Costa del Sol.

For mer informasjon om QUALITY OF LIFE by VIME HOTELS & RESORT kontakt:
Eivind Due-Hansen
VIME La Reserva de Marbella
Urb. La Reserva de Marbella
CN 340 – km 193,6
E-29600 Marbella (Malaga)
Tel. +34 – 693 783 862
Mail: qol@vimehoteles.com
www.vidavime.com

Av Arne Bjørndal

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.