Månedsmagasinet på Costa del Sol
Los Vikingos – klubbmesterskap på La Cala

Los Vikingos - klubbmesterskap på La Cala

Formann John Nordahl overrekker en flaske rødvin til Ana Nyblom som takk for hennes positive holdning og innsats for Los Vikingos.

Los Vikingos gjennomførte sitt klubbmesterskap på La Cala (Europabanen) søndag 11.april. Været var fint og vi unngikk både regn og vind, en uvanlig erfaring denne vinteren.
La Cala er det største golfanlegget i Spania og har tre 18-hull baner, samt en 6-hull par 3 bane som ligger i tilknytting til det eneste David Leadbetter Golf Akademiet i Spania. Med andre ord, et komplett anlegg hvor mange av Europas ledende golfere trener og tester sine ferdigheter.
Banene er tegnet av Cabell B. Robinson, stjerneeleven til Robert Trent Jones. Den første banen ble åpnet i 1989 og 20 års jubileet ble feiret i fjor. Europabanen er den nyeste og ble åpnet i 2005. Banen er 5705 meter fra gul tee og 4556 meter fra rød tee. En forskjell på 1149 meter er mye og damene unngår en del vanskeligheter. Men vanskeligheter er det nok av uansett. Elven Ojen spiller en rolle for hele 8 av hullene og deler 3 fairways. I tillegg har banen enkelte skråstilte fairways. På spilledagen var banen meget tørr og kortklippet slik at ballene hadde en tendens til å rulle dit de ikke skulle. I tillegg var greenene også meget raske.
Klubbmesterskapet ble avgjort basert på bruttoslag og klubbmestere for året 2010 ble Tove Glasø med 90 slag og Kåre Underhaug med 87 slag.
Etter klubbmesterskapet ble årsmøtet avviklet og det sittende styret ble gjenvalgt. Deretter ble det servert en 3 retters middag og påfølgende premieutdeling.
La Cala er et anlegg hvor så vel organisering av golf, møtelokaler og og restaurant fungerer prikkfritt. Ikke minst, takket være Ana Nyblom, som er et unikum for La Cala, og for gjestene.

Resultatene i klubbmesterskapet ble som følger:

 Plass  Damer  Bruttoslag   Herrer  Bruttoslag
 1  Tove Glasø   90  Kåre Underhaug  87
2  Jorun Lie   92  Reidar Olsen  91
 3  Kirsten Ottesen  104  Per Glasø  95

 
I tillegg ble nærmest flagget på alle par 3 hull premiert:

 Hull  Damer  Herrer
 3  Jorun Lie  Kåre Underhaug
 9  Tove Glasø  Kåre Underhaug
 10  Inge Rosa Strand  Arne Lie
 14  Wencke Waage  Knut Johansen
 16  Astrid Johansen  Stein Morg
Av Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.