Månedsmagasinet på Costa del Sol
Farvel til fett og cellulitis med Lipomassasje

Farvel til fett og cellulitis med Lipomassasje

Lipomassasje er den eneste franske teknikken som er patentert verden som et middel for å bekjempe cellulitis og få ned mengden av kroppsfett. Det er en behandling som utføres ved hjelp av spesielt utviklede ruller. Roll In er for å slanke, Roll Up for å forme og Roll Out er for å stramme opp huden igjen.
– Takket være dette systemet der man kombinerer et kraftig sug med de før nevnte rullene, kan vi fjerne giftstoffer og forstoppelse i kar- og lymfesystemet, opplyser Yolanda fra Centro Omega i Fuengirola.
– Samtidig setter behandlingen i gang en naturlig prosess der man skiller ut væsker og giftstoffer som betyr at man reduserer kroppens omfang betydelig og får bort appelsinhud.
For å oppnå de forventede resultatene, er det nødvendig med mellom 12 og 20 behandlinger. De vil finne sted 2-3 ganger i uka og varer i ca. 45 minutter per gang. For ikke å skade huden, benyttes en drakt som dekker hele kroppen. Lipomassasje er for både menn og kvinner.
– Det er uten tvil snakk om den beste behandlingen for å redusere cellulitis og kroppsfettet, lover Yolanda som har følgende tilbud:
I Centro Omega vil vi hjelpe deg slik at du føler deg bedre. Derfor lanserer vi et tilbud: kjøp åtte behandlinger, så får du to gratis.
Ring til 952 592 008

Av Centro Omega

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.