Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kombinasjonsringer fra Spinning Jewelry

Kombinasjonsringer fra Spinning Jewelry


Kreativitet og originalitet preger Spinning Jewelry. Spinning Jewlery er en spennende serie ringer fra Danmark som gir kvinner mulighet for å designe sine egne ringe slik at de skal passe til deres egen, personlige stil. Med Spinning Jewelry kan man sette sammen, designe og redesigne sine ringer alt etter nye trender, humør, personlighet og anledning.
Dagens smykkeindustri beveger seg mer og mer i retning av motens verden, men vi vil fortsatt gjerne ha tidløs klassisk design samtidig som vi drives av lysten til å skille oss ut og understreke vår personlighet og stil. Det har den danske gullsmeden og designeren Lina Mørk tenkt på med sine kombinasjonsringer. I 2003 kom de første kombinasjonsringene på markedet og siden har de blitt så populære at de nå også forhandles på det internasjonale markedet.
Ved å kombinere klassisk smykkedesign og motesmykker er Spinning Jewelry på rekordtid blitt ledende på markedet innenfor konseptet ”samlesmykker”.
Alle ringer er framstilt av sterlingsølv med detaljer i halvedelstener, diamanter, perler eller 14 karat gull. Dessuten byr kolleksjonen på et utvalg av gullringer av 8 karat. Alle ringer har vært igjennom ikke mindre enn 17 prosesser for å sikre den gode kvaliteten og holdbarheten.
Ringene lages i seks faste størrelser fra XXS-XL, og finnes i et vell av farger.
Spinning Jewelry er en serie som til stadighet eksperimenterer med nye overflater, farger og former, og kolleksjonen som består av mer enn 100 unike ringer, suppleres regelmessig med ny design.

Diamanter er en pikes beste venn
Og derfor har Spinning Jewelry også en kolleksjon bestående av 10 rhodenirede ringer, alle med diamanter på 0.03 karat. Disse kan naturligvis kombineres med Spinning Jewelry’s øvrige kolleksjoner.

Høsten 2009
Høstens nye kolleksjon byr på sprudlende farger, markante, geometriske detaljer, hjerter, stjerner og blomster og er fylt med energi. Men det er også en mer klassisk og romantisk kolleksjon, med kniplinger og filigran med detaljer i fargene svart, champagne og grønt. Og så står det jo fritt for hver enkelt selv å kombinere slik man har lyst.

Om Spinning Jewelry
Den kreative og dynamiske duoen bestående av gullsmed og designer Lina Mørk og iverksetter Hans Henrik Nygaard har arbeidet sammen i mer enn 10 år og har lansert flere smykkekolleksjoner under navnet Unika Design. Hans Henrik Nygaard startet Unika Design for over 20 år siden i en beskjeden kjeller i Århus, men det var først i 2003 at Lina Mørk’s kombinasjonsringer ble produsert. Kjelleren i Århus utgjør i dag fundamentet for Spinning Jewelry.
Spinning Jewelry’s ringer kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea, Mijas.

 

Av Vitamina

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.