Månedsmagasinet på Costa del Sol

Bankene klarer EUs styrkeprøve

De spanske bankene står sterkt – spesielt den lokale Unicaja Banco. I en ny styrkeprøve fra EUs organ EBA som overvåker de europeiske banken, klarer den lokale Málaga-banken seg overraskende godt. De spanske bankene har blitt vurdert på styrke og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Arbeidsmarkedet blomstrer nå for alvor

Det skapes arbeidsplasser som aldri før – også på Solkysten. De siste tallene viser en vekst i sysselsettingen som vi ikke har sett siden før finanskrisen brøt ut i 2000-årene. På landsbasis er nå 21 millioner innbyggere påmeldt i Seguridad… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Unik musikkopplevelse – gratis

Onsdag den 2. august gis en unik konsert i den lille byen Benadalid (Serranía de Ronda). Det handler om et musikkprosjekt som heter Música en Cada Rincón (musikk på hvert hjørne). Konserten er del av en nasjonal turné som bringer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lederen for narkogruppe skal utleveres til Skandinavia

Den spanske høyesteretten har gitt grønt lys for utlevering til Sverige av ringlederen for narkobanden Los Suecos. Amir Faten Mekky som har dansk statsborgerskap, anses som leder av en narkogruppe som har terrorisert Costa del Sol og begått forbrytelser i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nå kan man ta med seg hunden på low-cost toget til Madrid

Det spanske statsjernbaneselskapet Renfe og Purina utvider rekkevidden av Proyecto Mascotas, og heretter kan folk reise med kjæledyr på deres rimelige høyhastighetstog, Avlo. Prosjektet vil tillate alle reisende å ha med seg lovlige kjæledyr som veier maksimum 10 kilo, inkludert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.