Månedsmagasinet på Costa del Sol
Real Estate Segarra & Bråteng har flyttet kontoret utendørs

Real Estate Segarra & Bråteng har flyttet kontoret utendørs

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Heidi Bråteng har hatt det travelt det siste året, og har med nye ansatte kunnet betjene alle sine kunder på beste vis. Segarra & Bråteng har alltid hjulpet deres mange kunder med vedlikehold og oppsyn, men da verden stengte ned i fjor, opprettet Heidi Bråteng et selvstendig vedlikeholdsteam, som siden da har tatt seg av å holde øye med og vedlikeholde kunders boliger. Spesielt da det ble klart at boligeierne ikke kunne komme ned hit, trengte noen å tømme kjøleskap og ta inn hagemøbler m.m. Nå besøkes boligene periodisk, og det sjekkes for alt det viktige som strøm, vann, alarmer, m.m., så boligene ikke blir forfalne nå som norske og internasjonale eiere ikke kan komme forbi. 

I denne perioden har Segarra & Bratengs kontor vært åpent nesten hele tiden. De var bare stengt i 3 uker. Deretter foregikk all kontakt med kundene per telefon og via videokonferanse. Og dette har faktisk vært en suksess. De har hatt riktig mange salg, og Segarra & Bråteng har vært der hele tiden for å hjelpe med fullmakter, banker, NIE numre, advokater, flytting m.m. Nøkler og papirer har blitt sendt fra land til land med kurertjeneste, og alt har fungert perfekt.

Mange av de norske og internasjonale kundene som har kjøpt i det siste året uten fysisk å ha vært til stede, hadde på forhånd kjennskap til området eller urbanisasjonen, gjennom besøk hos familie eller venner. Det er allikevel enkelte som har tatt sjansen og kjøpt steder de ikke kjenner, med kyndig veiledning fra det profesjonelle teamet hos Segarra & Brateng. Heidi Bråteng gleder seg til at kundene kommer ned igjen så hun kan overrekke eiendommene til dem på ordentlig vis.

Og så tilbake til det utendørskontoret. Segarra & Bråteng ligger sentralt i Elviria med en liten hage foran kontoret, og nå som været helt sikkert gir anledning til det, kan kundene møte med Heidi eller en fra hennes team i friluft. Kontoret inne er stadig i full sving, men uteplassen er også perfekt for kundemøter.

Real Estate Segarra & Bråteng har kontor i Elviria. Tel: 952 77 04 33 – 666 44 22 22. www.eiendom-marbella.net

Så hyggelig kan det gjøres når kontoret hos Real Estate Segarra & Bråteng flyttes ut i hagen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet