Månedsmagasinet på Costa del Sol
Casa Nordica – din nordiske matvarebutikk!

Casa Nordica – din nordiske matvarebutikk!

Denne måneden er det på tide å begynne å planlegge og forberede påsken! Da passer det utmerket å ta turen til din nordiske matvarebutikk, Casa Nordica, rett ved Feriaplassen i Fuengirola sentrum.

Hos Casa Nordica vet man at selv om man trives kjempegodt i solfylte Spania, er det stunder som f.eks. nå som påsken nærmer seg, at tradisjonene hjemmefra blir ekstra viktige. Derfor dekker vi opp ekstra fint i butikken denne måneden med masse godt som hører tradisjonen til.

Det er ikke bare til høytider det settes frem varer som man kjenner nordfra hos Casa Nordica. I det daglige utvalget finner man nemlig et bredt og raust utvalg av delikatesse-, meieri-, fryser- og kolonialvarer som er kjent hjemmefra Norden. For ikke å glemme søtsaker som godteri i løsvekt og annet snop, kaker og mye mer. Som du ser, kan handlelisten bli lang!

Casa Nordica er en del av den nordiske sjelen på Costa del Sol. Hit kommer kunder som vil minnes smakene ‘hjemmefra’ og de som vil lære barna sine nordiske tradisjoner. Faktisk kommer selv spanjoler til butikken, når de leter etter spesielle nordiske matvarer som de har blitt introdusert til via venner.  

Casa Nordica er butikken med norske, svenske, danske og finske varer. I tillegg til spesialiteter til alle årets høytider og standardvarer, finnes det også et stort utvalg med glutenfri- og allergivennlige produkter. Selvsagt har vi også slike elementære ting som en ostehøvel, hvis den gamle hjemme begynner å bli sløv eller har gått i stykker.  

Besøk Casa Nordicas Facebook-side for informasjon om for eksempel hjemmelevering ved eventuelle restriksjoner.

Supermercado Casa Nordica  Calle Feria San Isidro Labrador i Fuengirola

Telefon: 952 19 91 48

Åpningstider: hverdager kl. 10-19, lørdager kl. 10-15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.