Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stor entusiasme og mye energi

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Advokaterispania begynner året med stor entusiasme og mye energi. I tillegg til å ha et utmerket team med advokater og fagfolk som de presenterte i Det Norske Magasinet i desember 2020, har de kommet fullt i gang med meglervirksomheten.

Deres kunnskap etter nesten 35 år i forretningslivet på Costa del Sol tillater dem å gi råd om kjøp og salg av eiendommer på en rask og svært effektiv måte.

Det er forventet at 2021 blir et år hvor mange nordmenn bestemmer seg for å finne et fast feriested og investere i eiendom på Costa del Sol.

Advokaterispania tilbyr en myk overgang for mennesker og selskaper som ønsker å etablere seg på Costa del Sol på hel- eller deltid, sier Lill Lamenza, CEO i firmaet. Derfor anbefaler hun de som ønsker å investere i eiendom å ta kontakt med Advokaterispania før de tar det første steget.

Advokaterispania samarbeider med de mest prestisjefylte eiendomsselskapene i Málaga og Andalucía og sørger for å spare deres kunder både penger og tid. De fortsetter å tilby juridisk rådgivning, regnskapstjenester, selvangivelser, skatt og skifteoppgjør. Klientene deres bekrefter deres fortreffelige tjenester.

lill@advokaterispania.com

www.advokaterispania.com

telefon: + 34 683 409 666 / + 34 600 502 733

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet