Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ecolimp Costa del Sol – tilbyr profesjonell rengjøring og klesvask for alle

Ecolimp Costa del Sol - tilbyr profesjonell rengjøring og klesvask for alle

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ecolimp Costa del Sol med base i Los Boliches (Fuengirola), ble etablert som et familiedrevet rengjøringsbyrå i 2005. Siden den gang har virksomheten vokst markant og blitt eksperter innenfor rengjøring av bedrifter og privathjem, i dag med over 20 kvalifiserte medarbeidere. 

Ecolimp Costa del Sol tilbyr rengjøring av privatboliger og bedrifter, vedlikehold av urbanisasjoner/eierforeninger, hager, svømmebasseng og vedlikehold av utleieleiligheter. For 5 år siden besluttet bedriften å spesialisere seg i økologiske tjenester ved rengjøring og vedlikehold av turist/utleieleiligheter med systematisk bruk av avanserte miljøvennlige rengjøringsteknikker. 

Med tiden så de muligheten til å tilby kundene deres ikke bare rengjøring, men også klesvask. Dermed oppsto ideen om å starte eget vaskeri. I begynnelsen var de sikre på at dette bare ville være et pluss for eksisterende kunder, men interessen fra andre hold var så stor at de raskt bestemte seg for å etablere et selvbetjeningsvaskeri, i tillegg til hjemmelevering av klesvask.

Du finner Ecolimp Costa del Sol nær fotballbanen i Los Boliches, og kan benytte deg av deres tjenester overalt på Costa del Sol. Ecolimp Costa del Sol har spesielt mange kunder i Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Alhaurín, San Pedro Alcántara og Estepona.

Hvis du vil vite mer om Ecolimp Costa del Sol, så sjekk deres hjemmeside. Der kan du lese mer om bedriftens forskjellige tjenester innen økologisk og miljøvennlig rengjøring og klesvask. Har du lyst til å møtes med Ecolimp Costa del Sol, så kan du lett avtale en tid med dem ved å kontakte dem via Whatsapp, telefon eller e-mail. De snakker engelsk og spansk.

Åpningstider: kl. 08.00 – 22.00

Kontakt: 

Telefon: 951259466 / 697590597

E-mail: www.ecolimpcostadelsol.com

Adresse: Avda. las Salinas 7, local 1, Los Boliches, Fuengirola

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet