Månedsmagasinet på Costa del Sol
Mer enn 30 års erfaring på kysten

Mer enn 30 års erfaring på kysten

Splash Swimming Pools Mijas SL ble etablert på kysten for mer enn 30 år siden, og har de siste 20 årene ligget litt gjemt fra veien, like ved Restaurant Valparaiso på Mijasveien. 

Du kan lett parkere bilen din rett utenfor butikken, så du behøver ikke å bœre tunge forsyninger mer enn et par meter. Deres velutstyrte butikk har alt hva du trenger for bassenget ditt – kjemikalier, utstyr, reservedeler osv. Har de ikke det du trenger i butikken, så bestiller de det hjem til deg.

Splash tilbyr en profesjonell vedlikeholdservice, hvor de regelmessig sjekker bassenget ditt. 

I 30 år har Splash Pools designet og bygget nye bassenger, renovert dem, montert bassengvarme, automatiske trekk og nå også saltvannsklorinatorer. De har teknikere som utfører lekkasjeoppdagelse, reparasjoner og utskifting av defekt utstyr.

Alt arbeid utføres av deres dedikerte team av fagfolk.

Passer du selv på bassenget ditt, kan du ta en liten prøve av bassengvannet, så vil Splash Pools teste det for å se om det har den riktige kjemiske balansen.

For gode råd og veiledning er du velkommen til å kontakte Sammi på kontoret på 952 591 053 eller 667 788 291, eller dropp innom butikken på Mijasveien. Åpningstider er mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00. 

Hvis du trenger hjelp til å finne oss, finner du et kart på vår hjemmeside. Se kartet på:

www.splashpoolsmijas.com

E-mail: splashpools@electronbox.net

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.