Månedsmagasinet på Costa del Sol
Flytt trygt med T-Line Norge AS!

Flytt trygt med T-Line Norge AS!

Man kan ha mange spørsmål og føle seg usikker når man flytter, men hvis du ansetter T-Line Norge AS har du ingen grunn til å bekymre deg. T-Line Norge AS tar nemlig hånd om flyttingen din på den beste og sikreste måten. 

”T-Line Norge AS er flyttefirmaet som vet at det logistiske og planlegging er alfa og omega. Med flyttebiler på veiene hver måned må logistikken gå knirkefritt, og transportdatoene har vi ofte bestemt allerede 6 måneder på forhånd. For å øke tryggheten for kunden ordner vi alt omkring hele transport-/flytteprosessen med hensyn til tolldeklarering til Norge, internasjonale tillatelser samt dokumentavklaring for transport utenfor EU. Derfor har kunden ingen grunn til å uroe seg, og kan bare slappe av i stedet. Dessuten har vi en forsikringsavtale med Gjensidige Forsikring i Norge som har veldig bra dekningsvilkår”, sier Tommy Tofteberg, som sammen med sin bror Jan Roger, eier og driver firmaet T-Line Norge AS siden 2015, men som har over 30 års erfaring i bransjen.

T-Line Norge AS er flytteselskapet du kan støtte deg til uansett om du skal flytte enkeltgjenstander eller et helt innbo mellom Norge og Spania. De tar seg også av transporter til og fra Danmark og Sverige. Firmaet har dessuten et lager i Fuengirola hvor du kan oppbevare dine eiendeler, hvis du ikke selv kan vœre til stede på Costa del Sol når transporten ankommer.

Hvis transporten eller flyttelasset går til eller fra Spania, Norge, Danmark eller Sverige, så pass på å flytte trygt med T-Line Norge AS.

For flyttedatoer, se annonsen her i magasinet eller besøk T-Line Norge AS nettside.

T-Line Norge AS

Tlf: +47 918 30 918

www.t-linenorge.no

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.