Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tre nye danskeide restauranter i Fuengirola

Tre nye danskeide restauranter i Fuengirola

Det er gode nyheter for de matglade i Fuengirola-området. Den danske restauranteieren Peder Rathleff åpner nå tre spisesteder i Fuengirola. ”Jeg har hatt tanken lenge, og nå skal det skje. Aldri før har jeg sett så gode lokaler til så gode priser. Så det er bare å slå til”, forteller den danske forretningsmannen.

Daddy blir navnet på hans nye restauranter. Alle ligger i Fuengirola, men det er også det eneste fellestrekket. Daddy’s Not A Lot blir en dansk frokostrestaurant som frister med spanske tapas. Daddy’s Sports Bar åpner som irsk pub med levende musikk og sport på storskjermer, mens Daddy’s Gastro Pub vil tilby internasjonal fine dining. På Gastrobaren var det stuende fullt under åpningen sist måned. ”Det blir virkelig spennende, det her. Det kribler i magen, og det pleier å være et godt tegn”, forteller Rathleff. 

Restauranteieren tror på en riktig god fremtid for Costa del Sols restauranter. ”Jeg er sikker på at vi raskt kommer godt i gang igjen. Folk lengter jo etter å komme tilbake til solen i sør. Og Costa del Sol er sterk som brand,” mener Rathleff, som gjør sitt for å få gang i byens restaurantliv igjen. ”Vi vil gjøre alt for at folk får en god opplevelse hos oss. Våre gjester skal føle seg velkomne og, naturligvis, ha noe godt på tallerkenen”, avslutter den nye danske restauranteieren på Costa del Sol.

Daddy’s Gastro Pub
Paseo Maritímo Rey de Espana 119 
Fuengirola
623 235 951

Daddy’s Not a Lot
Paseo Maritímo Rey de Espana 12
Fuengirola
951 476 734

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.