Månedsmagasinet på Costa del Sol
Casa Nórdica Estates – din eiendomsmegler i Málaga by

Casa Nórdica Estates – din eiendomsmegler i Málaga by

Foto: Mikaela Jonasson og Sigrid Beate Jegleim eier og driver Casa Nórdica Estates i Málaga by.

Vurderer du å kjøpe eller selge bolig i Málaga by – da bør du lese videre!
Her kan du nemlig lese om den skandinaviske eiendomsmegleren i Málaga by, Casa Nórdica Estates, som eies og drives av norske Sigrid Beate Jegleim og svenske Mikaela Jonasson. Etter å ha jobbet til sammen drøyt 30 år i Spania, har de to nå sitt virke i Málaga. For fem år siden startet de opp et eiendomsmeglerkontor i sentrale Málaga gjennom en franchise-kjede i eiendomsbransjen. Men etter noen år ønsket de å stå helt på egne ben, så i april i år startet de Casa Nórdica Estates som et eget bedriftsnavn.

«Egentlig er ikke så mye forandret. Kontoret ligger på samme adresse som før – et steinkast fra markedshallen Atarazanas. Du treffer fremdeles Mikaela og meg her, og vi gjør vårt ytterste for å finne drømmeboligen din. Men nå jobber vi helt i egen regi med navnet Casa Nórdica Estates på skiltet», forteller Sigrid Beate Jegleim, som i tillegg til alle årene i eiendomsbransjen også har jobbet ni år i en spansk bank med blant annet boliglån og boligavtaler. «Vi står ved din side fra første møte og helt til kjøpet er avsluttet, gjerne etter det, hvis du ønsker rådgivning og hjelp, som med pålitelige kontakter for oppussing. Vi ser litt på oss selv som problemløsere», ler Mikaela og legger til at Casa Nórdica Estates jobber over hele Costa del Sol, med Málaga by som kjerneområde.

«Akkurat nå merker vi stor etterspørsel etter boliger i nybygg. Gamlebyen er fremdeles populær, men stadig flere oppdager andre deler av Málaga. Bare et steinkast fra gamlebyen finner man f.eks. flotte leiligheter med terrasser og utsikt, men også rekkehus og villaer med hage og basseng”, forteller Sigrid.

Casa Nórdica Estates sin styrke er å matche den rette boligen med den rette kunden, og med Sigrid og Mikaela kan du føle deg trygg med boligavtalen.

Du finner Casa Nórdica Estates på

Calle Sebastian Souvirón 22, midt i Málaga sentrum.

Se mer på: casanordicaestates.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet