Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alt det gode for sommeren finnes i din nordiske matbutikk

Alt det gode for sommeren finnes i din nordiske matbutikk

Det er sommer og til denne årstiden hører ikke bare sol og bading, men også avslappede lunsjer, grillaftener og kosestunder. Hos den nordiske matbutikken Casa Nordica ved feria-plassen i Fuengirola, er hyllene nå fylte med alt du kan ønske deg for å ha en prefekt sommer på Costa del Sol. For det er klart at uansett hvor mye godt det spanske kjøkkenet har å tilby, så kan man iblant lengte etter smaker hjemmefra.

Akkurat nå har Casa Nordica forberedt sitt utvalg med spesiell tanke på sommeren. På butikkhyllene, som fylles opp hver uke, finner du sommerlige godbiter som sild, laks, reker, norske lomper, pølser, m.m. Selvfølgelig finnes også norsk akevitt og annet å helle i glassene. Og når det er tid for å tenne på grillen, har Casa Nordica tilbehøret som trengs – grilloljer, marinader og krydder, bearnaisesaus og andre sauser samt mange typer sennep og ketchup. Når vi først står ved grillen, kanskje vi bør nevne at selv barna finner grillfavoritten sin i butikken vår i år – store marshmallows!

Casa Nordica er butikken med både norske, danske, svenske og finske varer. Utom spesialiteter til alle årets høytider og standardvarer, finner du et stort utvalg med glutenfrie og allergivennlige produkter. Og ikke glem de enkle tingene som en ostehøvel, hvis den gamle hjemme begynner å bli sløv eller har gått i stykker.

Casa Nordica finns også på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola

952 19 91 48

Åpningstider: hverdager kl. 10-19, lørdager kl. 10-15

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.