Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norrlands: Ny butikk med smaker fra nord

Norrlands: Ny butikk med smaker fra nord

Drømmer du om viltkjøtt fra dyr som har levd i sitt naturlige miljø, økologisk og ukomplisert, som har spist av skogens rikdommer – kjøtt som du vet er fritt for antibiotika og kjemiske tilsetningsstoffer? Da trenger du ikke lengte lenger. En bit av Norden har nemlig kommet til Costa del Sol – Supermarkedet Norrlands har åpnet i El Rosario i Marbella.

Hos Norrlands vandrer du rett inn i Skandinavia. Her finnes knekkebrød, snacks, godteri, meierivarer, sauser, syltetøy, frokostblandinger, pasta, drikker og mye mer (til og med en pølsegrill med grillpølse fra Sibylla og ferdige rekesmørbrød!), samt hva mange kunder, som allerede har blitt stamkunder, virkelig setter pris på: snus og skandinaviske grillbriketter av god kvalitet. Meieridisken byr blant annet på ferske Oatly-produkter, noe vi vet gjør alle oss spansk-norske glade!

Men hos Norrlands sier vi ikke glede, her er ordet lykke. Ta bare en kikk i delikatessedisken! Her finner du gourmetkjøtt som elg-, villsvin-, hjort- og reinsdyr i forskjellige stykker, som for eksempel entrecôte og roastbiff, og kjøttdeig laget med vilt (ikke gå glipp av den hjemmelagde Bolognese-sausen laget med elgfarse) samt tørket reinkjøtt og maiskylling.

Titter vi i disken ved siden av, frister lekkerheter fra Nordsjøen: kald- og varmrøkt laks, røkte reker, torskerygg og mer – direkte fra fiskerens hender og et svensk fiskerøkeri som bestreber seg på å levere den beste smaken av høyeste kvalitet.

Og hva skulle et måltid vœre uten en god vin? Her forstår Norrlands seg på den velsmakende fusjonen mellom våre favorittland, Norge og Spania. Norrlands har nemlig sitt eget vinotek – et rom med spanske viner, noen utvalgte av spanske sommelierer, så du kan nyte den perfekte harmonien mellom mat og drikke.

Supermarkedet Norrlands ligger i Costabella/El Rosario, mellom Nueva Andalucía, langs veien N340/A7 (på strandsiden i nærheten av Bono Beach).

Med mottoet ‘God kvalitet til rett pris’ hilser Peter og Richard varmt velkommen til Norrlands!

Norrlands
Man.–fre. kl. 10–19, lør. kl. 19–17.
Calle Escollera 2, El Rosario, Marbella
www.norrlands.es /Facebook: Norrlands of Sweden & Norway S.L

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.