Månedsmagasinet på Costa del Sol
DanÓptica i Fuengirola utvider teamet med enda en dansk optiker

DanÓptica i Fuengirola utvider teamet med enda en dansk optiker

Teamet bak DanÓptica: Diego Guillén Rodríguez, Tine Kastrup, Juana Pérez García og Peter Steen Scheller.
 
Peter Scheller tiltrådte 2. mai som optiker hos DanÓptica i Fuengirola. Peter Scheller har mange års erfaring fra faget – han ble utdannet optiker i 1994, og de siste åtte årene har han jobbet i Kuwait som trenings- og utdannelsessjef for en stor optikerkjede. Han har ankommet full av energi og er klar til å møte sine nye kunder her på Costa del Sol. Peter er en all-round optiker med erfaring innen alle aspekt av faget, og med en ekstra stor ekspertise på progressive glass.
 
Å komme til Fuengirola fra Kuwait, via et kort opphold i Tyrkia og Danmark, lyder nok som at Peter i tillegg til å være optiker også kan betegnes som en slags oppdagelsesreisende med lyst til å finne nye horisonter. Da vi møtte ham hos DanÓptica fikk vi dog vite at Costa del Sol ikke er et helt nytt sted for Peter. Hans foreldre kjøpte allerede i 1979 et hus i Estepona, så minimum to ganger i året siden den gang har Peter besøkt Costa del Sol. Han er godt kjent i området og han har sett den utviklingen som har skjedd langs kysten. Han og familien, som består av kone og to barn, har allerede etter bare en måned funnet seg godt til rette i deres nye omgivelser.
 
Peter gleder seg til, sammen med teamet hos DanÓptica, å betjene kundene og hjelpe dem med å få det optimale ut av deres synsevner. Peter har en herlig personlighet, meget åpen, snakkesalig, livlig, interessert og super-ærlig om sine produkter og de tjenestene han leverer. Så du kan trygt kikke innom DanÓptica, og så kan Peter gi deg råd og hjelp med å finne dine nye briller eller linser.
 
Du finner DanÓptica i Fuengirola, rett overfor togstasjonen.
www.danoptica.com +34 952 58 39 10
 
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.