Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sommeren er den tiden på året hvor det er flest innbrudd. Tyvene er blitt mer profesjonelle. Nå kjøper de avansert verktøy for en billig penge på internett, og åpner din hoveddør uten tegn på innbrudd. Det spanske politiet advarer om at ca. 80 % av låsene til våre boliger ikke har den nødvendige sikkerhet. Forsikringsmessig er det et problem, for forsikringsselskapene dekker kun innbrudd hvis det er tegn på tyveri. Følgende 5 råd er anbefalinger fra forsikringsselskapene, slik at man er bedre beskyttet mot innbrudd:

 
1 En god alarm. Det finnes mange avanserte alarmer på markedet i forskjellige prisklasser. Du kan installere alarm med videoovervåkning, ha direkte kommunikasjon til en alarmsentral m.m.
2 Skriv ikke når du skal på ferie på de sosiale medier. Vent med å vise dine feriebilder til du er kommet hjem igjen.
3 Få ditt hjem til å se ut som om det bor folk der. Sørg for at posten blir hentet, endre på persiennene, etc. Her kan nabohjelp være en stor fordel.
4 Husk å låse døren med nøkler. Selv om det lyder logisk, har mange for vane kun å smekke igjen døren uten å låse den med nøkler. På 5 minutter kan ubudne gjester åpne en ulåst dør med f.eks. et kredittkort.
5 Kjør tidlig hvis du skal på bilferie, for å unngå å bli observert.
 
God og sikker sommer alle sammen!
 
Kaas & Kirkemann – Centro Idea – Ctra. de Mijas, km 3,6 -29650 Mijas
+ 34 952 47 83 83 (
www.kaaskirkemann.net
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet