Månedsmagasinet på Costa del Sol
White Design Company hjelper deg å møblere utendørs

White Design Company hjelper deg å møblere utendørs

Utendørs møbler er veldig viktig når du bor på Costa del Sol. Før du går til innkjøp bør du tenke på plassen du skal ha møblene. Tenk på hvordan og hva du har lyst å bruke utendørsområdet til. Her hjelper White Design Company gjerne til med å gi deg råd. Er det for storslagne grillfester eller stille morgener med avisen og en kopp kaffe? Eller bare for å slappe av? Hvor mange personer skal oppholde seg der? Får plassen mye sol? Ofte kan de bidra med møbler som tjener til flere formål, velegnet for mindre områder. For eksempel spise- og avslappingsområde kombinert.
 
Hvilke materialer og utførelse du velger er også viktig. Møblene skal tåle mye så de ikke blir ødelagt av vær og vind, samtidig som de skal se fantastisk ut og være mest mulig vedlikeholdsfrie. Solen om sommeren og vintrene kan være brutale mot møblene. Allværs Rattan ser alltid bra ut, spesielt i lyse farger. Aluminium er moteriktig og tåler mye. TRE ser veldig fint ut, men vil forandre seg når det utsettes for sol og regn. Nå selger White Design Company mye møbler laget av resirkulert plast som ser ut som tre, men det er vedlikeholdsfritt og kommer med 20 års garanti. Det er mye mer å velge i, og White Design Company kan spesiallage puter for deg også.
 
Besøk deres utstilling i La Cala og Dilys og de andre jentene vil gi deg råd om hva som er det beste valget for nettopp deg.
 
Besøk White Design Company og Dilys, Sam, Krystal og Julie ved Butibamba i La Cala de Mijas mellom BP-stasjonen og apoteket ut mot N340. Se også www.whitedesignco.com eller ring 952 494 155 / 600 583 673

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.