Månedsmagasinet på Costa del Sol
Max Beach gjenåpnet i større skala enn noensinne før

Max Beach gjenåpnet i større skala enn noensinne før

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Det er mye å glede seg til på Max Beach. Uansett om du liker å slappe av eller trene kardio, eller en kombinasjon av begge, har Max Beach det du trenger. Det nye Max Beach treningssenter byr både på kardiotrening, boksetrening, styrkeløft og sykling. Etter at du har trent kan du hoppe direkte i det 25 meter lange oppvarmede saltvannsbassenget og ellers bruke resten av dagen på ren avslapning på en av de mange solsengene langs poolen.
Maten er helt toppsjiktet i år med Max Beach kvalitetskjøkken som pirrer dine sanser, uansett om du har lyst til å bestille snacks til solsengen eller har lyst på en ordentlig restaurantopplevelse.

Max Relax

Selv om det er rike muligheter for å være aktiv med Max Beach sine nye fasiliteter, så er det avslapningen som er i høysetet. Således kan du også få massasje mens du slanger deg i en av de luksuriøse solsengene.
Glem ikke drikkevarene!
Vinkartet er eksklusivt og lekkert, og frem for alt internasjonalt. Har du bare lyst på en drink før maten kan denne inntas i barens tilhørende loungeområde. Alle drinkene tilberedes med stil av Max Beach bartendere, som virkelig vet hvordan en drink skal mikses for å matche solnedgangen.

Finn veien

Du finner Max Beach i Riviera del Sol, Mijas Costa.
Avkjørsel Riviera. Det er parkeringsservice ute foran, og det er også adkomst fra stranden!
www.maxbeach.es
@maxbeachmijas

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet