Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lamenza I Nielsen – 30 års erfaring i Spania

Lamenza I Nielsen – 30 års erfaring i Spania

Vi kjenner henne best fra Advokater i Spania. Lill Lamenza har alltid på en eller annen måte vært engasjert i servicebransjen, og de siste par årene har det vært som juridisk rådgiver i Advokater i Spania.
”Jeg kom til Spania i 1982 som guide, og har prøvd litt av hvert. I mange år har jeg jobbet på et advokatkontor, men for to år siden åpnet jeg mitt eget kontor, da jeg gjerne ville ha et kontor hvor jeg kunne gjøre tingene på min måte,” forteller Lill. For henne har det vært det helt rette å åpne eget kontor, hvor hun selv fungerer som juridisk rådgiver og har en rekke spanske advokater tilknyttet.
’Min måte’ vil for Lill si at man får en personlig service og ikke bare blir et nummer i rekken. ”Dessuten ser jeg alt for mange merkelige honorarer og gebyrer som blir lagt på hos for eksempel boligkjøpere. Selvfølgelig tar jeg også et honorar for mine ytelser, men jeg skal altså ikke ha det tjent inn flere ganger på den samme klienten,” forteller Lill, som også godt kan ta en timepris, hvis det for eksempel bare dreier seg om å fungere som tolk for skandinaver som ikke mestrer det spanske språket 100 %.
Hos Advokater i Spania hjelper de med alt det praktiske med hensyn til kjøp og salg av eiendom, som NIE-nummer osv., men også skatt og arv. De tar seg i det hele tatt av alt som kan forventes av et vanlig advokatkontor, herunder også kvalitetsrapport i forbindelse med kjøp av eiendom, utarbeidet på bakgrunn av eiendommens dokumenter.
Advokatkontoret har adresse i Fuengirola sentrum, rett ved siden av buss- og togstasjonen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.