Månedsmagasinet på Costa del Sol
Higuerón West 217, et imponerende prosjekt – med luksus, komfort og muligheter i overflod

Higuerón West 217, et imponerende prosjekt – med luksus, komfort og muligheter i overflod

Den 11. april var agenter, meglere, pressefolk m.fl. invitert til stor presentasjon av prosjektet Higuerón West 217, et bygg og prosjekt i en helt annen klasse enn det man normalt vil finne på Costa del Sol. Det dreier seg om et boligområde med sin helt egen karakter og filosofi.
 
Higuerón West er et eksklusivt, innovativt og bærekraftig prosjektbygg designet med tanke på å kunne tilby det beste og mest moderne boligområdet i Sør-Spania, hvor moderne livsstil, helse og velvære er i sentrum.
Moderne og flotte leiligheter og ’sky villas’, de siste og mest tidssvarende fasiliteter, beliggenheten med panoramautsikt samt adgangen til en rekke wellness- og servicemuligheter er med på å gjøre Higuerón West til noe helt unikt. Det nye kvarteret grenser til Reserva del Higuerón Resort og har adgang til de mange fremragende fasilitetene som finnes der. Det gjelder alt fra profesjonelle sportsanlegg og en prisbelønnet spa, til fantastiske spisesteder.
 
Prosjektet får jobb og fritid til å gå opp i en høyere enhet ved å oppfylle alle tenkelige behov og samtidig skape ideelle rammer for avkobling i fredelige naturomgivelser. Med bærekraftige parkanlegg fordelt på over 100.000 m2, uforlignelige fasiliteter på stedet og concierge-tjenester, som har til formål å gi beboerne maksimal komfort.
 
Higuerón West 217 har lyttet grundig til feedback fra kundene, så deres prisbelønnede arkitekter fra det New York-baserte firma Broadway Malyan kunne utarbeide et unikt planløsningskonsept, som får hver enkelt leilighet til å føles som en villa. Dette understrekes spesielt av den store stuen, som følger hele terrassens lengde. Det er bare å åpne de store glass-skyvedørene, og plutselig har man fått dobbelt så mye plass til innendørs/utendørs lounge, spisestue og kjøkken, som flyter helt naturlig sammen. Denne sammensmeltningen av boligens funksjoner gir et fleksibelt og åpent rom, som er som skapt til klimaet og livsstilen i Sør-Spania.
 
Området ligger nært de viktigste innfartsårene, men allikevel helt uforstyrret, og kun 10-25 minutters kjøring fra Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga og den internasjonale lufthavnen. Man kan også nyte stranden, golfbanene og et mangfold av andre sports- og fritidsaktiviteter i nærheten. Det er det ideelle stedet for å koble av og bli fylt med fornyet energi.
 
For mer informasjon; www.higueronwest217.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.