Månedsmagasinet på Costa del Sol
MS Rescue finner et hjem til hundene

MS Rescue finner et hjem til hundene

MS Rescue er en non-profit organisasjon som redder hjemløse hunder. De gir dem det de trenger av pleie, vaksiner, omsorg, mulighet for å tilpasse seg livet i et familiehjem, sterilisering osv., for deretter å adoptere dem bort til egnede familier. Organisasjonen ble dannet i april 2013, av norske Mariann Høili og Siv Beate Reitan, og ligger i Monda, Marbella.
På MS Rescues Facebook-side har hundene egne album, og der kan man se hvilke hunder som er tilgjengelig. Nye hunder kommer inn så snart en hund er adoptert og har dratt til sitt nye hjem. Alle nye adoptivforeldre skal underskrive en kontrakt som ivaretar hundens interesse.

Malin

image2
Malin er ca. to år gammel og veier 10 kilo. Hun ble funnet på campoen nær Coín sammen med sin søster, og de var begge meget tynne. De har begge gjennomgått MS Rescues helse og omsorgsprogram, og er nå klar til å komme hjem til en kjærlig familie. Hun er bare helt herlig, enkel å ha med å gjøre, leken og søt. Malin er sannsynligvis en blanding mellom Terrier og Podenco.

Phillip

image1
 
Phillip er ca. 6 måneder gammel og veier 4 kilo. Den lille fyren ble etterlatt på en bar i landsbyen nær MS Rescue. Slikt skjer dessverre oftere enn man tror. Phillip er utrolig søt, han er bare leken og god. Phillip er sannsynligvis en dvergpincher og er nå reiseklar.
 
Donasjonsopplysninger
Facebook: MS Rescueeuro ● Instagram: MS Rescueeuro ● Web: msrescue.es
Paypal: donate@msrescue.es
Konto – Spania
IBAN – ES5900817460690002405142
BIC – BSABESBBXXX
Banco de Sabadell, Spain
Mottaker – MS Rescue
Melding: Dog rescue

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.