Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gi hjemmet ditt en make-over til våren

Gi hjemmet ditt en make-over til våren

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Hos White Design Company tilbyr de alt fra en komplett møbelpakke til en enkel make-over for å fornye ditt hjem med et friskt nytt design.
Folk spør hva som er på moten for tiden, og svaret er fløyel. Fløyel har tatt våre hjem med storm, og det ser ikke ut som det skal ende med det første. Det fantastisk vakre med fløyel ligger i dets moteoverskridende kvaliteter – det ser like flott ut i en stor villa som i en liten leilighet. Overdådig, luksuriøst og super mykt, det har funnet veien inn i butikkene en god stund nå, og de har lyst til å inkludere litt av det i ditt hjem. En av de enkleste måtene er med noen få trekk, dersom du ikke er klar for å totalt overhale ditt hjem ved å splashe ut på en fløyelstrukket sofa, stoler og gardiner. Prøv å spre noen fløyelsputer her og der, eller et luksuspledd, disse produktene som er lette å finne overalt vil umiddelbart kaste glans over din sofa eller seng. Og gi ditt interiør en lettvint og rimelig oppdatering.
Det er et velkjent faktum at fløyel kan endre utseende og falme over tid, men ikke la dette stoppe deg. Med litt vedlikehold vill ditt tilbehør i fløyel holde seg bra med alderen.
Fløyel sammen med lin og bomull er fantastisk, og kan gi et vidunderlig middelhavs-design. Alt trenger ikke å være plysj.
Besøk White Design Company, og de kan gi deg råd om de små endringene som skal til for å gi din bolig det tidsmessig oppdaterte designet.
Du finner White Design Company i La Cala de Mijas, rett ved siden av BP bensinstasjonen og Butibamba.
Tlf.: 952 494 155
Mob.: 600 583 673
E-mail: info@whitedesignco.com
 
Åpningstider
Mandag til fredag 10 – 18
Lørdag 10 – 14

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet