Månedsmagasinet på Costa del Sol
T-Line Norge AS feirer 30 års jubileum innen transport

T-Line Norge AS feirer 30 års jubileum innen transport

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Tommy Tofteberg fra T-Line Norge er stolt av å ha rundet 30 år i en bransje der mange har måttet stenge dørene på grunn av dårlig økonomi. T-Lines Norge biler kjører fortsatt i pendelfart fra Norge til Spania og tilbake igjen. Mer nøyaktig har bilene avgang fra både Fredrikstad i Norge og Fuengirola i Spania hver måned.
Har man behov for å få lagret noen av sine ting tilbyr T-Line Norge også lagerkapasitet i Fuengirola, Torrevieja og i Fredrikstad. Til sammen disponerer de over 1000 m2 med lagerplass, så du trygt og sikkert kan oppbevare dine eiendeler mens du lager plass, er ute og reiser eller en av de mange andre årsakene til at man har behov for å lagre sine ting.

”Nå som det nærmer seg vår og sommer igjen merker vi ekstra stor pågang av flyttekunder, spesielt de som skal fra Norge til Spania. Så om du trenger flytting nå i første halvdel av året eller før sommeren må bestilling skje raskt,” sier Tommy Tofteberg, og tilføyer at du kan se alle avreisedatoene i annonsen deres i magasinet.
”Vi vil ønske både gamle og nye kunder velkommen til en flytteprat, og vi ønsker alle en riktig god vår og sommer!”
 
T-Line Norge AS.
Tommy Tofteberg.
Tlf. 0047 91830918.
Mail: firmapost@t-linenorge.no

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet