Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ewalds matbutikk har alt til påskebordet

Ewalds matbutikk har alt til påskebordet

Det er april og i år betyr det påskefeiring! Hos Ewalds matbutikk finner du alt du trenger for å feire påsken rundt et veldekket påskebord. Ewalds har spesialisert seg på skandinaviske matvarer og i butikken finner du nettopp de skandinaviske matvarene som du savner i spanske matbutikker. Ewalds har blant annet Janssons fristelse, kålruller, skinkefristelse, gravet og røkt laks samt deres meget populære varmrøkte laks, og spesielt til påskebordet har de disket opp med et ekstra stort utvalg av sild, lammestek m.m., samt drikke som hører med til festen.
 
Vi skal ikke glemme det store sortimentet med snop, med massevis av skandinavisk sjokolade og salmiakk, snop i løsvekt m.m. Naturligvis har de nå også påskegodt!
Skulle du ikke føle for å lage festmåltidene selv tilbyr Ewalds matbutikk cateringprodukter til både hverdag og fest.
 
Og hva skulle et godt måltid være uten brød? Butikkens brødhyller fylles hver morgen med nybakt brød som f.eks. skandinavisk rugbrød, men også søte bakverk som kanelboller.
Og det er ikke alt. I den trivelige butikken finnes et stort utvalg av så vel gluten- og laktosefrie produkter som blant annet glutenfritt brød, mel, grøt, pasta m.m. og laktosefrie meieriprodukter.
Hos Ewalds matbutikk overlates ikke den gode kundeopplevelsen til tilfeldighetene, så om du vil ta en pause mens du handler tar de gjerne en prat med deg, og du er alltid velkommen med spørsmål om deres produkter.
 
Ewalds ønsker alle en riktig god påske!
 
Butikken på tog-gaten i Los Boliches har åpent på hverdager kl. 10-18, lørdager kl. 10-15.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet