Månedsmagasinet på Costa del Sol
Aktiv ferie – i ukjente deler av Spania og Sverige

Aktiv ferie – i ukjente deler av Spania og Sverige

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

I din egen takt, uten bagasje

MAT og KJÆRLIGHET trenger vi for å overleve. For enkelte er det å reise like viktig. Disse tre ingrediensene gjør livet verdt å leve – for mange i dag!
Mange REISER ofte, noen et par ganger i året, en del avstår av ulike årsaker fra å reise til et sted lenger borte enn de bor. Man kan si at målet med reisen ikke alltid er sluttmålet, men heller opplevelsen av en ny plass og nye mennesker.
Men noen av oss behøver ikke alltid å reise i gruppe eller bli ledet hver time av en guide/reiseleder, men vil bare være alene eller med noen man trives og omgås med under reisen.
ALEX STIGAR har laget en etappemanual + kart som aktivt “leder” deg fra et nøye utvalgt sted til et annet – til fots eller på sykkel, uten bagasje. Bagasjen blir fraktet med bil for deg! Henting, alternativt leveringstider er viktige! Ellers er det en følgebil i nærheten, og en svensk turleder/pålitelig taxisjåfør.

Trygt og sikkert

Slik har Alex Stigar med glede “loset” flere hundre aktive reisende på det spanske fastlandet, Mallorca, Gotland, Skåne, Blekinge og i Sápmi.
I høst også til Gran Canarias høyplatå samt El Hierro. Det er de stolte over!
Det tok Alex Stigar seks år å sluttføre disse reisemålenes dagsetapper utenfor allfarvei.
Reisemålene er også kjente for sine kokker samt fine råvarer og menyene de har laget er i verdensklasse! Naturen er utrolig og kulturbygningene er listet hos UNESCO.
TID FOR DEG!
 
Alex Rosengren, eier, koordinator, utdanningsleder samt guide og turleder, ønsker deg velkommen til å kontakte ham for mer informasjon.
Spansk tlf. +34 663 259 860/ Svensk tlf. +46 70 367 09 00

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet