Månedsmagasinet på Costa del Sol
Norsk TV hos Electronbox/PC Doctor

Norsk TV hos Electronbox/PC Doctor

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Electronbox / PC Doctor har lenge vært den bedriften man henvendte seg til for TV-løsninger. Uansett om du har bruk for en ny TV-boks eller om du har en allerede som kan brukes, kommer det en kvalifisert tekniker fra Electronbox/PC Doctor hjem til deg, installerer og konfigurerer – og forsikrer seg om at alt er vel. Foruten et hav av utenlandske kanaler har TV-pakken 72 norske kanaler å velge blant.
Eierne Ana og David Maltby flyttet nylig kontoret enda nærmere sentrum – til Avenida Jesús Santo Rein, rett ved det røde marked. ”Det har vært en ganske fornuftig flytting for vår bedrift,” sier David Maltby, som også gjerne kommer hjem til kunder som har bruk for hjelp med en computer eller laptop. Alternativt kan du ta din computer, Mac, tablet eller lignende med inn til Electronbox/PC Doctor for reparasjon, service, oppdatering eller sikkerhetsinstallasjoner. Bedriften produserer og vedlikeholder også hjemmesider, e-mail hosting og sky-services.

Bruk for ny computer?

”Som noe helt nytt selger vi istandsatte computere fra både Mac, HP, Dell, Lenovo med flere. Det er modeller som produsentene ikke får solgt nok av før den nye modellen kommer på markedet, så det er altså mulig å få god kvalitet for lite penger,” forteller David, og tilføyer at computerne er dekket av deres respektive produsenters garanti, og at Electronbox/PC Doctor gir gratis flytting av data fra kundens gamle computer til den nye, samt at de tilbyr gratis service den første måneden. Deretter kan det kjøpes månedlig it-service.
”Vi kan ikke konkurrere med prisene på et supermarked, men når det kommer til personlig service overgår vi så absolutt de store butikkene.”
Behov for en pålitelig telefonservice?
Som noe helt nytt tilbyr Electronbox/PC doctor også telefonservice fra firmaet Lobster. Du betaler en fast pris hver måned, som starter fra 12 €. Deretter kan du gå på nettet og ringe og tekste ubegrenset til 11 land, inkludert Norge. All service er på engelsk, og du kan ta en pause fra servicen hvis du f.eks. skal til Norge.
 
Tlf.: 952 591 071
Avenida Jesús Santo Rein 11, «Vega 1» local 1.
Fototekst: Eierne Ana og David Maltby foran butikken, som ligger rett bak det røde marked i Fuengirola.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet