Månedsmagasinet på Costa del Sol
Så er vi over i 2019, og samles til en ny aktiv vintersesong.

Så er vi over i 2019, og samles til en ny aktiv vintersesong.

Foreningen holdt stengt i julen, men var åpen for Foreningens medlemmer på julaften. Vi kan rapportere om nok en vellykket julekveldsfeiring. Medlemmene ankom til nydelig pyntet lokale og ble mottatt med en velkomstdrink. Ekstra stemningsfullt ble det når Yngvar hadde med sitt elektroniske piano, og spilte de tradisjonelle julesangene mens gjestene ankom og fant sine plasser. Etterhvert overtok Sølvguttene, tradisjonen tro. Juleevangeliet ble lest, og igjen ble vi berørt av det som dette handler om.
Så kom kjøkkentjenesten inn med fat bugnende av nydelig tilberedt julemat. Det var ribbe, medisterkaker, pølser og alt nødvendig tilbehør. Øl, vin og akevitt etter ønske. Julefesten var i gang!
Julesanger hørte også med, og med skikkelig pianoakkompagnement ble det klem på sangen.
Så kom nissen og spurte om det var noen snille pensjonister tilstede. Uansett – det var pakker til alle, og stemningen steg.
Deretter var det fylte krumkaker, kaffe og brandy til dessert.
Det ble en minnerik aften.
Til slutt var det trekning i julelotteriet. Mange gikk hjem med konfektesker, spekeskinker, bøker og annet under armen. Hovedgevinsten, som var et maleri av Knut Kråkevik, ble vunnet av pianisten. Det var veldig hyggelig siden han med sitt spill hadde vært med å skape den rette julestemningen.
Og så, tilslutt: En stor takk til kjøkkentjenesten som brukte julekvelden til å skape en minnerik julekveld for medlemmer av NORSK FORENING.
Foreningen åpnet sine lokaler igjen 6. januar. Og etter hvert kommer de ulike gruppene i gang med sine aktiviteter.
Det blir medlemsmøte 24. januar, og vi minner om mandelblomstringsturen 6. februar.
Vi ønsker gamle og nye medlemmer et godt nytt år!
Av Inger Jakhelln

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.