Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hvem har bruk for utrensning?
Verdens helseorganisasjon, WHO, har en gang sagt at et moderne europeisk menneske omgir seg med ikke mindre enn 100.000 kjemiske stoffer i hverdagen, og i tillegg skiller vi jo selv ut avfallsstoffer som skal elimineres og utskilles, slik at hver eneste celle kan fungere optimalt. En utskilling av avfallsstoffer skjer gjennom disse syv organene: luftveiene, lever, tarm, nyrer, lymfesystem, kretsløp og huden.
Din kropp er så smart innrettet at den alltid vil forsøke å overleve best mulig, og derfor føres uhensiktsmessige stoffer ut i kroppsområder som hud, ledd, muskler og bindevev, i stedet for at de hoper seg opp i vitale organer som f.eks. hjerte, lever og nyrer.
Det finnes en del symptomer som kan skyldes såkalte ”opphopninger” av avfallsstoffer:
 
  • Treg tarm og forstoppelse (Det har man hvis man ikke minimum en gang for dagen går på toalettet)
  • Hodepiner og migrene
  • Bihulebetennelse og bronkitt
  • Manglende svetteavsondring – eller for stor svetteavsondring
  • Diverse hudproblemer, f.eks. visse former for eksem
  • Tretthet
  • Smerter som ikke skyldes en bestemt årsak, f.eks. slitasjegikt i et enkelt kne. Især diffuse smerter rundt omkring i kroppen
  • Væskeopphopninger, både sommer og vinter
 
First Cleanse er en 15 dagers utrensningskur, som dypt renser hele kroppen, uten at det er nødvendig å følge en streng diett. Den er formulert for å stimulere avgiftningsprosessen av kroppens 7 kanaler for utskillelse. Det vil bidra til lettere utskillelse, forbedre fordøyelsen og øke energinivået.
Det er en riktig god idé å følge opp utrensningskuren med gode melkesyrebakterier. Så får du riktig mange friske stammer av melkesyrebakterier ned i din nyrensede tarm.
 
First Cleanse forhandles av Vitamina. Du finner Vitamina i Centro Idea.
Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu
Av Vitamina i Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.