Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nikki Beach: Sol, Sommer, Mojitos og en kulinarisk opplevelse for alle

Nikki Beach: Sol, Sommer, Mojitos og en kulinarisk opplevelse for alle

Copy of Cocktails Barray HRes 007Nikki Beach er kjent for den eksklusive livsstilen, en hyllest til livet i alle dets former og fasonger. Musikk, glede og kulinariske opplevelser. Hos Nikki Beach finner du en meny som kan få smilet frem hos alle med interesse for mat – uansett om de er jetsettere, gourmeter eller ordinære gjester. Og for mange er navnet Nikki Beach synonymt med festlige, fargerike minner, sammen med familie og venner.

 

Nikki Beach er for alle

Hva du enn må ha hørt, så skal det sies at Nikki Beach er langt fra kun for jetsettere, det er heller ikke kun fest og farger, og man behøver virkelig ikke å være millionær for å spise i restauranten eller for å slappe av i baren og nyte en eksotisk drink. Beach-klubbens konsept er tilpasset slik at det ikke kun er et sted for de unge hvor musikken pumper ut til langt ut på natten. Nei, det er også et sted for barnefamilier og golden oldies, som alle kan nyte en dag på dette herlige stedet.
 
Nikki Beach i Marbella ligger ved en av de beste strendene i området. Dørene åpner hver dag kl. 10.00, pool og bar åpner kl. 11.00, og de hvite solsengene innbyr til ren sol-dyrking og avslapping hele dagen. Foruten en stor utendørs restaurant, er det bar, livstils butikk, samt spaområde/massasje på stranden, med utsikt over Middelhavet.
 
PLATOS 2017 0003

En kulinarisk opplevelse

Restauranten på Nikki Beach Marbella tilbyr en variert matopplevelse og meny, foruten de beste champagner og en omfattende cocktail-liste. De kulinariske høydepunktene er fisk, kjøtt og skalldyr, overdådige fat med sushi og fantastiske salater, alt med en internasjonal touch. Menyen er satt sammen av Nikki Beachs sjefs-kokk, i samarbeid med de ansvarlige kokkene på hver av destinasjonene. Menyen gjenspeiler det lokale kjøkken fra alle de stedene rundt om i verden hvor du kan finne Nikki Beach. I Marbella er det den franske mesterkokken Patrice Godino som sørger for at dine smaksløker blir vel fornøyd, og at du får en ekstraordinær opplevelse.
 
Restauranten serverer lunsj hver dag fra 12.00-19.00, og fra den 27. juni til den 30. august er det også åpent for middag på torsdag, fredag samt lørdag, når kjøkkenet stenger kl. 24.00.
 
Som noe nytt er det også mange sunne retter på menyen, og spesielle salater m.m.

Det legendariske White Party

Det første store arrangementet på Nikki Beach Marbella i år var sesong-åpningsfesten White Party 25 mai, som var en fest som tok av med et brak. Og i tiden fremover kan du glede deg til mange flere arrangement og fester, bla. Viva Mexico, In the Jungle, H2OH, og mange flere arrangementer og temafester! Søndag 1 oktober stenger strandklubben for vinteren, og dette markeres med et Red Party. Det er også mulig å leie Nikki Beach til private arrangementer og fester.
 
Entertainment

EVENTS:

Hver søndag er det Amazing Sunday, noe som nok er Nikki Beachs mest populære arrangement. Musikken starter forsiktig allerede kl. 13, og i løpet av de neste tre-fire timene kan gjestene nyte de store solsengene, stranden, en jordbær-mojito, eller en god lunsj i skyggen, mens de slapper av sammen med venner, familie og barn. I fire-tiden skrus volumet opp og så fortsetter festen til langt ut på kvelden. Hele dagen er det også underholdning for både store og små.

Spesielt for skandinaver:

For skandinaver er det ScandiParty lørdag 8. juli kl. 12.00 – også en interessant mulighet for å nyte en dag på Nikki Beach. – For om noen har skjønt hvordan de skal skape festlige rammer rundt alle deres arrangementer, så er det Nikki Beach.

Se hele sommerens program på:

www.nikkibeach.com/marbella
For å reservere bord, ring: +34 952 836 239.
 

Den første Nikki Beach Club ble åpnet i 1998 av Jack Penrod i Miami Beach, Florida. Siden den gang har populariteten bare økt, og Nikki Beach har i dag klubber over hele verden. Vil du vite mer om Nikki Beach Marbella eller om hva som skjer rundt omkring i verden, klikk på: www.nikkibeach.com.
Føler du for å tilbringe dagen på Nikki Beach Marbella, å nyte sommeren, solen, og de fine omgivelsene, så bestill bord på tel. 952 83 62 39

Copy of NightMarbs Barray HRes 012

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.