Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alevante: En oase i Marbella – som definitivt er verdt et besøk eller to.

Alevante: En oase i Marbella – som definitivt er verdt et besøk eller to.

Alevante er stedet hvor du kan nyte velsmakende mat, service på høyt nivå, god vin og fantastiske drinker, fra solen står opp til den går ned. Alevante Restaurant er en elegant og vennlig restaurant som ligger i andre etasje i Real Club Maritimo i marinaen, med nydelig utsikt og en livlig og stilfull atmosfære.
Når du ankommer Alevante føler du umiddelbart at du har kommet til et veldig spesielt sted. Bruken av stoff og tre i innredningen, kombinert med den maritime stilen, er eksepsjonell I sin enkelthet. Du finner sports-havnen like utenfor, og det er som om inne- og utemiljøet smelter sammen I en perfekt symbiose som får deg til å føle deg hjemme med en gang.

Maten

Menyen kan best kategoriseres som Fusion, med aner til Middelhavet. Bare se på menyen – det vil få smaksløkene dine til å hoppe i taket, og du vet at du bare må tilfredsstille dem. Hoved-kokken Maximiliano Pignataro er fra Argentina, men siden han forlot sitt hjemland har han bodd utenlands i mange andre land, hvor han har utviklet sine kunnskaper og koke-kunster til ytterste perfeksjon. Det siste året før han kom til Marbella, laget han gourmet-mat på Seychellene.
 
Vær god mot deg selv og dem som du ønsker å dele noen spesielle øyeblikk med. Besøk Alevante, hvor du kan være sikker på at de gjør alt som står i deres makt for å bringe frem det aller beste fra et restaurantbesøk ved havnen.
 
Alevante2

Speak Easy Cocktail Bar

Hos Alevante er alt stilig, koselig og moderne. Cocktail-menyen er et kapittel for seg selv. Her finner du alle de klassiske cocktailene du noensinne har hørt eller drømt om. Uansett om du velger å ha din Martini «shaken or stirred», kan du være sikker på at i hvert tilfelle vil drinken bli laget av profesjonelt utdannede servitører og spesialister, som vet hvordan de skal blande din cocktail. Alevante har også fått Perfect MaCallan-sertifikatet, som for whisky elskere er en veldig spesiell utmerkelse.
 
Alevante3

Nylig under ny ledelse og nå en del av den verdensberømte Beckett’s Marbella-familien, komplimenterer restauranten den vakre beliggenheten i havnen, som nettopp har fått nok en 5-stjernes Blue Flag-pris.
Med en moderne og kreativ meny kan du nyte deilig mat inspirert av reisende fra hele verden, fra soloppgang til solnedgang.

Alevante4

Med en moderne og kreativ meny kan du nyte deilig mat inspirert av reisende fra hele verden, fra soloppgang med frokost til solnedgang, hvor du kan nyte en spesiell cocktail.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.