Månedsmagasinet på Costa del Sol

Spennende nyheter på VitaFakta Health Clinic
Elsebeth Karina Jensen er i løpet av sommeren ansatt sammen med Nick for å arbeide med Medisinsk termografi. Elsebeth er utdannet sykepleier og yogainstruktør.
”Jeg er svært glad for å ha fått muligheten til å arbeide i Vitafakta Health Clinic som termograf. Jeg føler meg heldig og har fått to flotte kolleger. Medisinsk termografi-skanning er utrolig spennende å arbeide med fordi man med den kan oppdage mange forskjellige lidelser – ofte før det setter seg, og derfor kan vi gjøre noe med det i tide.
Dessuten gleder jeg meg til å starte med yoga og healing på klinikken. Jeg er overbevist om at kropp og psyke henger sammen, og derfor er det fantastisk å havne på en holistisk klinikk.
Jeg har i tillegg til sykepleier- og yogalærerutdannelsen tatt ”mind and spirit”-mentorkurs hos Sussanne Wexø og er utdannet Reiki-mester”, forteller Elsebeth som hilses varmt velkommen av Pernille Knudtzon:
«Jeg gleder meg til det nye samarbeider med Elsebeth som fra oktober tilbyr små, eksklusive yogagrupper på klinikken: Stressyoga hver mandag og poweryoga onsdag kveld kl. 19.30 – 21».

VitaFakta Health Clinic slår også et slag for Lorraine Ereira’s nye bok: Love and Wheat grass.
Det er en nøktern og ærlig fortelling om kjærlighet, håp og en vellykket reise bort fra kreften. Den siste delen av boken er særlig nyttig for andre i en tilsvarende situasjon. Her finnes lekre oppskrifter og strategier for hvordan det hele gripes an i praksis.
«Når noen vi elsker av hele vårt hjerte får diagnostisert kreft, rystes vi i vår grunnvoller og fundamentet knaker. Frykten dytter oss i retning av hva som synes å være det eneste svaret – konvensjonell medisin – brennende gift, kjemoterapi. Det er ikke noen som forteller oss at det finnes en annen måte som ikke ødelegger kroppen. Vi har tillit til legen som forteller at det virker og vil få canceren til å forsvinne.
Når vi stopper opp et øyeblikk og innser den skaden som konvensjonell kjemoterapi og stråling forårsaker og hvor svak dette vil gjøre kroppen, særlig når den trenger å være sterk så begynner vi å kikke etter andre svar. Svar, som den medisinske profesjonen aldri vil gi oss», forteller bokens karismatiske forfatter som holder foredrag om hvetegressets fantastiske egenskaper 8. oktober kl. 14 til 16 i BioCasa, Av. de Mijas 16 i Fuengirola. Det serveres hvetegressjuice og du kan få signert ditt eksemplar av boken.
Reserver plass hos VitaFakta Health Clinic, vitafakta@vitafakta.es, 678 253 510.

________

30 års jubileum hos Clínica Dental Escandinava
Tiden flyr av gårde når ting går bra – og nå er det 30 år siden Jette og Keld Overgaard åpnet sinn tannlegeklinikk i Los Boliches.
Utviklingen har gått raskt, og i de siste fem årene (siden den store 25 års jubileumsfesten) har det igjen skjedd mye på klinikken. En ny tannlege med spesialfelt innenfor tannlegeskrekk er kommet til, og et nytt ansikt er på plass i resepsjonen. Materialvalget er oppdatert, medarbeiderne har deltatt på kurs både i Spania, Danmark og England. Og i 2014 ble det kjøpt inn en ny og revolusjonerende skanner slik at det kan stilles en enda bedre diagnose ved tannproblemer. Pasientens anatomi sees klart på bildene, noe som gjør at det kan utføres sikrere operasjoner.
Ja, tiden flyr av gårde, og teamet fra Clínica Dental Escandinava gleder seg nå til å feire 30 års fødselsdag med 30% rabatt i oktober og november måned på undersøkelser og tannrensing. Har du tannproblemer, får du utarbeidet en behandlingsplan som du kan legge i kassen i resepsjonen for å delta i loddtrekningen om å bli en av de 10 heldige som blir trukket ut og som dermed får 30% rabatt på hele den foreslåtte behandlingen.
Fra Det Norske Magasinet sier vi gratulerer med de 30 årene.
http://www.clinicdental.eu/

________

BioNatura i nye lokaler
Med flyttingen litt lenger ned i gaten i Los Boliches, Fuengirola, har Pernille Krøyer Dynesen og Miguel Morenos hjertebarn, BioNatura, blitt voksen. Forretningens 21 års fødselsdag markerer nemlig skiftet fra økobutikk til økosupermarked.

Da Pernille og Miguel åpnet i oktober 1995, var det den første autoriserte økologiske butikken i Andalucía og nr. 2 i hele Spania.
«Den gangen var det mest utlendinger som handlet hos oss, men i dag ser vi minst like mange spanjoler. Matvarebevisstheten har endret seg radikalt. Helse og dyrevelferd er i fokus», sier Pernille som sammen med Miguel også driver engros- og import/eksportvirksomhet slik at resten av Europa også kan få glede av BioNaturas produkter.

«Sortimentet er enormt utvidet siden vi begynte, og i dag har vi langt mer enn 5.000 forskjellige produkter på hyllene», tilføyer Miguel som også har ansvaret for familiens egne økologiske åkrer der de fleste av BioNaturas grønnsaker dyrkes. «Vi er i gang med å bygge opp en glad og økologisk hønsebesetning slik at vi kan selge egne egg fra andalusiske høns».

I tillegg til frukt, grønnsaker, kjøtt og egg, har BioNatura også et stort utvalg av lekre økologiske oster, gluten- og laktosefrie produkter, miljøvennlige hud- og hårpleieprodukter samt rengjøringsmidler, hundefôr, vin, sjokolade, frokostprodukter, osv. osv. – og som noe helt nytt er det isbar med 14 forskjellige slags lekre laktosefri is, øko-kaffe ‘to go’, ferskpresset juice samt smoothies som selvfølgelig også kan nytes på fortauskaféen foran den nye forretningen i Fuengirola.

Pernille og Miguel hilser sammen med sitt team velkommen til mottakelse i BioNatura Fuengirola ‪lørdag 24. september‬‬ fra ‪kl. 12‬‬ til 15. Det vil være masser av smaksprøver og snacks, samt supergode tilbud – alt sammen økologisk, naturligvis.

BioNatura i Marbella ligger på sin vanlige adresse: ‪C/ Félix Rodriguez de la Fuente s/n‬‬‪ (tlf.: 952 900 401), mens BioNatura i Fuengirola nå ligger 150 meter fra den gamle butikken på ‬Calle El Pulpo, Edificio El Pulpo, Los Boliches (tlf.: ‪952 660 757‬‬).‬‬
www.bionatura.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.