Månedsmagasinet på Costa del Sol
Happy Days Smørrebrød
 
«Happy Days are here again» er tittelen på en sang fra musikalen «Chasing Rainbows», og sangen ble også brukt av president Roosevelt da han ble valgt til USAs president i 1932. En del av sangens tittel er også kjent her på Costa del Sol og i Fuengirola…..»Happy Days».
 
Happy Days Salat
 
Og glade dager har det vært i Los Boliches siden 1982. På Happy Days er det glade dager hver dag, og Julian står fortsatt ved roret på den kjente skandinaviske restauranten. Her forteller ryktene at man verdens beste wienerschnitzel, og det gjøres ikke på kompromisser når det gjelder råvarene når Isabel og Cami sjonglerer på kjøkkenet.
Happy Days er tradisjon, stabilitet og kvalitet. Happy Days er en institusjon i Fuengirola, og jeg kan helt klart huske den fra slutten av 80-tallet og begynnelsen av 1990-årene da jeg ferierte på Costa del Sol. Det var navnet Happy Days som alltid ble nevnt når samtalen handlet om frikadeller, sild og laks.
Julian og hans team har brukt de siste månedene på å diskutere Happy Days, og konklusjonen ble at Happy Days fortsetter som før; nemlig å være et sted der du alltid er velkommen i hjemlige og hyggelige omgivelser. Her sitter stamkundene lørdag etter lørdag og nyter sin lunsj, og trekkfuglene vender gladelig tilbake for å oppleve den inngrodde tryggheten og den roen det gir å kunne nyte livet på glade dager og kvelder.
 
Happy Days Wienerschnitzel
 
Men som sagt, vi var på Happy Days, og skulle prøvesmake stedets delikatesser. Og våre mager og smaksløker ble underholdt, ikke bare med verdens beste wienerschnitzel (som i tillegg til å være supergod, også var den største wienerschnitzel jeg noensinne hadde sett). Vi fikk også et utvalg smørrebrød med hjemmelaget leverpostei, fiskefilet, roastbiff, sild og mye mer. Flott servert med øl og en enkelt snaps til. Allerede da vi kom til det lekre stjerneskuddet var våre mager godt fylt opp, men hvor utrolig det enn lyder…. så kunne vi av en eller annen grunn fortsette så derfor gjorde vi det. Tarteletter, litt salat og så en sjokolade-fondant etterfulgt av frityrstekt camembert.
Vi fikk også vin til maten – fra Portis Bodega, Bodega Campillo og Bodega Faustino som er blant leverandører som Happy Days benytter.
Vi hadde en super aften på Happy Days, og vi skjønner at Julian fortsatt holder i tøylene. Det er nemlig ingen slinger-i-valsen. Happy Days er et stykke skandinavisk kulturarv midt i Los Boliches der man spiser superbra og der ordet «hygge» gjerne kunne hatt sin opprinnelse.
 
Happy Days Chokolade Fondant
 
Velbekomme og velkommen til Happy Days!
Av Mugge Fischer, foto Lina Blanco & Mugge Fischer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.