Månedsmagasinet på Costa del Sol

Den norske skolen i Málaga fikk nylig strålende resultater i en felles naturfagprøve for over 2.200 elever på 10. trinn ved 98 norske skoler.
Som samlet klasse presenterte elevene ved den norske skolen best av alle og fikk høyest gjennomsnittlig poengsum av samtlige deltakere.
– Et veldig flott resultat og en veldig god stimulans til videre innsats, sier en stolt lærer, Idun Östgård.

Målt mot 98 andre skoler
Det er Nasjonalt senter for naturfag i opplæringen (Naturfagsenteret) ved Universitetet i Oslo som står som arrangør av prøven som nylig ble gjennomført i april og mai i år for 2.229 elever på tiende trinn ved 98 norske skoler i inn- og utland.

Kvalitetssikring av undervisningen
– Dette er ingen konkurranse mellom skolene, men et hjelpemiddel for å kvalitetssikre undervisningen og karakterene. Men uansett er det jo utrolig gøy å vite at vår skole fikk høyeste poengsum blant de som deltok, forteller Idun Östgård som har vært lærer i naturfag for årets avgangselever på tiende trinn ved Den norske skolen Málaga.

Av Colegio Noruego

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.