Månedsmagasinet på Costa del Sol
Full fart på sommerfesten

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Premieutdelinger, beinhard rock, trommeparade, vakker visesang, diktopplesning, dans a la ”Gangnam Style”, allsang og bevertning. Årets sommerfest bød på det meste.

– Men i år er det særlig våre fantastiske lærere som skal hedres, sa daglig leder av Den norske skolen Málaga, Trond Are Gjone før den tradisjonelle sommerfesten satte i gang.

Slutt på skoleåret
Et sted mellom 60 og 70 foreldre og foresatte hadde møtt fram denne varme junikvelden for å se hva årets elever kunne by på av underholdning. Sommerfesten markerer slutten på skoleåret.
I år glimret 10. klassingene med sitt fravær. De hadde reist på klassetur til Paris og havnet midt oppe i en flygelederstreik.

Trygge elever
5. – 7. klassingene markerte starten på festen med sin trommegruppe. Deretter ønsket skolens pedagogisk leder Stefan Östgård velkommen. I sin velkomsttale sa han at for Den norske skolen Málaga har det alltid vært et viktig mål å skape trygge elever som kan stå på en scene og snakke og opptre for et publikum.
I tur og orden ble det sang, pianospill og diktlesing fra elevene på første til og med fjerde trinn.
Det fortsatt med enda mer dikt og sang fra elever på de høyere klassetrinnene, før 6. og 7. klassingene vartet opp med sang og dans og 8. og 9. klassingene like godt tråkket til med en skikkelig rockelåt.

Blomster og gaver
Som vanlig stilte Rotary med egen premie til den av skolens elever som kan vise til størst faglig framgang i løpet av året. I år ble det Thomas Fjeseth fra åttende klasse som ble ”Årets Rookie”, stakk av med det gjeve diplomet og som ble 250 euro rikere for sine gode innsats på skolen.
Også lærerne ble belønnet med blomster og gaver for sin fremragende innsats gjennom året.
– Vi har Norges beste lærere, skrøt daglig leder Trond Are Gjone før Foreldrerådets arbeidsutvalg inviterte til kaffe og kaker.

Av Colegio Noruego

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet