Månedsmagasinet på Costa del Sol
Restaurant Miraflores – En hyggelig familierestaurant ved Miraflores Golf Club

Restaurant Miraflores - En hyggelig familierestaurant ved Miraflores Golf Club

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Det er faktisk lett å finne Restaurant Miraflores. Ikke fordi vi har en god GPS eller en stedsans utover det normale, men av den enkle grunn at det er god skilting i urbanisasjonen med samme navn. Så uten å spørre om vei eller kjøre feil 20 ganger, ankom vi i god behold til Restaurant Miraflores som vi skulle besøke for første gang.

Restaurant Miraflores er et svært hyggelig sted med lounge-område, en imøtekommende restaurant og med et stort utendørsareal med pool der sommerens meny kan nytes. Denne kvelden da temperaturene fortsatt ikke innbød til å sitte utendørs, fikk vi et deilig bord med en god oversikt over restauranten, og så var vi så heldige at kveldens program inneholdt en konsert med The New Jersey Boys, en hyllest til Frankie Valli og The Four Seasons.

Vi startet kvelden i det hyggelige bar i lounge-området med å nyte en av husets spesialiteter: en sangria laget med cava og jordbær. Den var velsmakende og fersk. Hadde vi hatt lyst på en annen cocktail, så hadde det også vært mulig fordi restauranten byr på en svært velassortert cocktailmeny med blant andet mojito, cosmopolitan, piña colada, daiquiri og mange andre.

Vi startet med en ”husets” appetizer som besto av laks og fløteost i en rull. Den ble etterfulgt av en svært lekker gresk salat med yoghurt-saus. Tomater, løk og agurk var silkeskåret og plassert i sirkulær orden på en tallerken. De tynne skivene gjorde at smakene blandet seg godt og skapte en god opplevelse for smaksløkene.

Deretter fikk vi en svært velsmakende og kremet skalldyrsuppe med krutonger og forskjellige skalldyr. Til begge forretter nøt vi husets hvitvin: en kald Verdejo fra D.O. Rueda.

Vinkartet er svært variert med nasjonale viner og dessuten finnes det sjampanje og cava.

Til hovedretten ble det skjenket rødvin i glassene. Først fikk vi fisk, servert på den mest autentiske Middelhavsstilen; dorado a la plancha med poteter, grønnsaker og en form for ratatouille med rød pepper, squash, sopp og hvitkål.
Deretter fikk vi en velsmakende svinemørbrad som også var stekt på panne. Til den var det pommes frites, grønnsaker og peppersaus.

Da vi kom til desserten, var vi svært mette, men da servitøren kom med en kremet og lekker ostekake samt panna cotta med skogsbær og et glass Málaga Moscatel-vin, ble vi enige om at det likevel var plass til litt ekstra dessert. Det angret vi ikke på.
Middagen ble nydt i hyggelige omgivelser i en fylt restaurant med glade gjester, og mens vi spiste desserten, kunne vi nyte The New Jersey Boys og de dansende gjestene som alle sang med på: ”Can’t take my eyes off you” og de andre velkjente sangene.

Alt i alt var det en svært avslappende og hyggelig kveld på Restaurant Miraflores. Det er en personlig og nærværende service som sammen med underholdningen og stilen er med på å sette sitt preg på den hyggelige familierestauranten i Miraflores.

 

CENTRO MIRAFLORES
Ctra. Cádiz N340 km 199
29649 Mijas Costa
Málaga

Reservasjon: 952 93 01 02 eller 662 94 67 34

www.miraflores.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet