Månedsmagasinet på Costa del Sol

Til tross for et langt og krevende skoleår, hadde elever og lærere nok glede og overskudd igjen til en sprudlende og underholdende avslutningsmarkering.

Det begynte med velkomsthilsen ved Stefan Östgård. Han har vært Den norske skolen Málagas administrative og pedagogiske leder det siste året.

Så fortsatt det med opptredener av ulike slag. Alle elever på alle klassetrinn måtte i ilden denne kvelden. Her ble det vartet opp med alt fra lyriske dikt, norske og spanske sanger, danseoppvisninger og ikke minst intense rocketolkninger.

Sammen klarte skolens 90 elever å skape skyhøy stemning for de mer enn 200 frammøtte foreldre og foresatte.

10-klassene fikk sin avgangspapirer sammen med Truls som takket for sine fem år ved skolen, bl.a. ved å synge og framføre dikt.

Skolens nye daglige leder Trond Are Gjone ble også presentert, før lærerne entret scenen og takket for skoleåret ved å framføre sin r&b-versjon av ”Mustang Sally”. Trolig er det lenge siden det har svingt mer på Den norske skolen Málaga!
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.