Månedsmagasinet på Costa del Sol
Moteshow til fordel for organisasjonen ANBAD

Moteshow til fordel for organisasjonen ANBAD

En solskinnsdag i mai bød den svenske motebutikken i Nueva Andalucía, Nina B, sammen med nabobutikken, Vanilla Kids, sommeren velkommen med et brak av et moteshow til fordel for organisasjonen ANBAD dom kjemper en iherdig kamp for et verdig liv for hundene som er anbrakt på det offentlige dyreinternatet Los Barrios ved Algeciras.

Rundt 200 gjester var møtt opp for å støtte prosjektet – og resultatet, som dels var overskuddet på lunsjen og en del fra det store lotteriet uteble da heller ikke. Nesten 5.600 euros vil sikre hundene fôr i ca. 4 måneder.
Susanna som representerte ANBAD forklarte at hundene som ofte har levd et langt liv i en familie bare blir etterlatt på internatets triste omgivelser for å dø. Loven krever at internatet først kan avlive dyrene 21 dager etter at de har blitt anbrakt på stedet, slik at eierne evt. kan omgjøre sine beslutninger. Helt absurd når man tenker på at hundene i de tre ukene verken får vått eller tørt, kjærtegn eller trygghet.

– Man vurderer det slik at det ikke kan lønne seg å fôre dem når de likevel bare skal dø – det er jo snakk om en regulær drapsstasjon. Det er et helvete, forteller Susannas om arbeider utrettelig for hundene og som heldigvis lykkes med å finne nye hjem til mange av dem.
http://anbad.wordpress.com.


Dagens arrangører Susanna fra Anbad, samt Caroline og Nina fra Nina B

Hos Nina B finner du boheme- / urban chic- mote kreert av designere fra Los Angeles, Skandinavia og Frankrike; Hunky Dory, Johnny Was, Replay, Triwa, Line Of Oslo, Vivarini, Odd Molly, økologiske bomulls- og silkekjoler fra Gypsy 05, samt Twenty8Twelve by Sienna Miller.

Nina B
Urb Las Malvas 62 (i samme bygning som Marbella Casino)
29660 Nueva Andalucía (Marbella)
Tlf.: 952 907 020
http://ninabshop.blogspot.com

Vanilla Kids
Vanilla Kids forhandler lekkert designklær til barn fra 0 til 16 år; fra bl.a. Ralph Lauren, Jottum, Kate Mack, Lolo, Havianas og First Baby Wear.


Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.