Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ny thriller fra Marbella på vei

Marbella er populær, også for filmindustrien, og nå får enda en ny TV-serie fra byen premiere på Netflix den 21. juni. Det er selskapet Vaca Film som står klar med en ny thriller om omfattende narkotikaimport og -handel i byen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Salg av luksusvillaer stiger igjen

Boligsalget på Costa del Sol er fallende, men salget av luksusvillaer i Marbella-området vil stige igjen i det andre halvåret av 2024. Slik lyder meldingen fra den private forbundet for entreprenører og fagfolk, DOM3 som inkluderer utelukkende fagfolk fra Solkystens… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny fengselsdom for bestyrer av dyre-”Auschwitz” i Torremolinos

Mange husker saken Parque Animal – det falske dyrehjemmet i Torremolinos hvor hundrevis av hunder og katter, under stor lidelse, ble avlivet for penger. Det er snakk om et av de alvorligste tilfellene av dyremishandling som har blitt oppdaget i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Byggebransjen søker 10 000 arbeidere

Byggebransjen i Málaga-provinsen går igjennom en periode med stor aktivitet, spesielt i Málaga by og langs Costa del Sol. Foreningen for bygg og utviklere i Málaga (ACP) anslår at næringen trenger ytterligere 10 000 arbeidere, men forklarer til pressen at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

7 av 10 boliger i La Merced nå turistleiligheter

Hadde Picasso blitt født i Málaga by i dag, hadde han nesten garantert ikke blitt født i nabolaget La Merced, da foreldrenes hus trolig for lengst hadde blitt omgjort til korttidsutleie for turister.  Ifølge Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) var… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Supermarket Casa Nordica med sommersmaker hjemmefra

Selvsagt er det herlig å være i Spania, og spansk mat er deilig, men en gang iblant kan man likevel savne smakene hjemmefra. For selvfølgelig er det en forskjell på spanske gambas og skandinaviske reker. Og hva passer bedre til en sommerfest enn en sommerbuffet med norske smaker og avkjølende drikker – i Spania blir […]

Handelsbanken – ved din side når du vil realisere drømmen om bolig i Spania

Å kjøpe bolig i Spania innebærer en annen prosess enn i Norge. For Handelsbankens kunder er det derfor en fordel at Handelsbanken har et representasjonskontor i Marbella hvor de har lang erfaring med det spanske boligmarkedet og gjerne hjelper til med boliglån. Gjennom gode forbindelser med lokale advokater og verdivurderingsselskaper kan Handelsbanken Marbella tilby kontakter […]

Nytt fra Den Norske Kirken – juni 2024

2 minutter med presten: Lette og sterke ord Jeg deler kontor med vårpresten Gunnar, og en dag hadde han lagt igjen en liten lapp med et dikt av sin venn Jan Ove Ulstein. Det sto: JA orda må vere så lette at dei kan gå på vatnet og så sterke at dei kan drage nokon […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.