Månedsmagasinet på Costa del Sol

Regionalvalg i Catalonia: Uavhengighetspartiene svekkes

Mye tyder på at den katalanske uavhengighetsdebatten fremover får en helt annen lyd. Ved regionalvalget på søndag tapte de fire nasjonalistpartiene nemlig avgjørende terreng. Det gjelder primært det venstreorienterte uavhengighetspartiet ERC som går fra 33 til 20 representanter i det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fortsatt svært høye pollennivåer

Våren er vanskelig for allergikere, og nå kommer nye advarsler fra ekspertene. Prognosen for denne og neste uke viser nemlig rødt (høye nivåer), da det akkurat nå ses en eksplosjon av oliven- og gresspollen i Málaga. Nivåene ligger likevel ikke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye pirattaxier på flyplassen

Drosjesjåførene advarer om at pirattaxiene er tilbake på Málaga flyplass. Forbundet for selvstendige drosjesjåfører (Aumat) antar at mellom 30 og 40 pirattaxier nå kjører fast fra flyplassen. ”De søker etter reisende på strekningen fra ankomsthallen til vår offisielle holdeplass. Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas daglige trafikkorker et mareritt

Øket befolkning i forstedene, utilstrekkelig infrastruktur og et svakt pendlernettverk er hovedårsakene til de uendelige daglige trafikkorkene i Málaga by. Alle som setter seg i bilen for å kjøre til jobb, vet hvilket trafikkmareritt som venter dem i rushtiden på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjøper €120 000 Tesla etter bankran i Málaga

Da han hørte noen rope «politi», forsøkte han å gjemme seg i stuen i luksusvillaen der han bodde i Mijas. Med to Ferrarier til salgs og to Audier og to Teslaer i sin besittelse, trodde den anklagede at noen andre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Aktuell kommentar: Er Yolanda okay?

Det er herlig å se en politiker ta på seg arbeidsklærne, for det er ikke alltid et syn man kan ta for gitt. Retter man blikket mot Yolanda Díaz, ser man virkelig en politiker som lenge har vært i arbeidsklær.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Europas lengste hengebro

I Portugals nordøstlige del ligger geoparken Arouca, og den er absolutt et besøk verd, fordi den rommer en mengde interessante steder med geologisk, naturmessig, historisk, kulturell og arkeologisk verdi. Man kan lett sette av fire dager til besøket, men vi… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

På den andre siden … Har skoleplanene noe for seg lenger?

Det er sommer og det er eksamenstid for millioner av unge studerende i hele Europa. De håpefulle unge mennesker eksamineres stort sett i de samme fagene på alle steder, og det er ikke noe galt med det. Det er bare… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

BEST FØR?

Vi kaster generelt alt for mye mat. I Spania kaster man etter de siste tilgjengelige målingene hele 169 kilo per person per år, ifølge Landbruks-, fiskeri- og matdepartementet. Mye skyldes at frukt og grønt blir dårlig i varmen, men også… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sabor a Málaga – Safranduftende Málaga

Safrante Jeg befinner meg i et anonymt industriområde i Alhaurín de la Torre. Det finnes knapt navn på dørene, så jeg må ringe for å bli hentet fordi jeg står ved en skillevei. Det er heller ikke mulig å se… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.