Månedsmagasinet på Costa del Sol
White Design Company hjelper deg med dine innredningsbehov

White Design Company hjelper deg med dine innredningsbehov

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

– uansett om det er skreddersydde løsninger eller til din utleiebolig

Mesteparten av arbeidet interiørdesignfirmaet White Design utfører er når du som boligeier befinner deg i ditt hjemland. 

White Design Company har mange forskjellige klienter med en travel livsstil. Disse klientene har ikke lyst til å bruke verdifull ferietid til å gå fra butikk til butikk og velge ut møbler og dekorasjon for sin nye eller eksisterende bolig. Ikke bare må du besøke en rekke butikker, men du må også være her for å koordinere levering og montering, noe som kan by på en utfordring for mange utlendinger som bor på Costa del Sol.

White Design Companys erfarne ansatte vil hjelpe deg med din møbelpakke og kan gjøre det meste ved hjelp av e-mail, noe som gir deg tid til å slappe av når du er her. Enten du vil ha en moderne stil eller en mer hjemmekoselig stil vil de sette sammen en pakke som er tilpasset dine behov og ditt budsjett. 

Kanskje du leier ut boligen som feriebolig – hvis det er tilfelle så vil en god madrass utgjøre en stor forskjell som får gjestene til å komme tilbake. En god sofa er også et viktig kjøp siden det er et stort møbel å bytte ut etter noen år. Terrassemøblene vil bli utsatt for alle typer vær, så vær nøye på kvaliteten også her. Noen utendørsmøbler kan vare i mange år dersom du investerer i god kvalitet og tar godt vare på dem.

Husk at White Design Company kan levere alt, fra de større tingene til skreddersydde gardiner og sengetøy. De jobber sammen med deg, og skreddersydd behøver ikke alltid bety at det er dyrt.  

The White Design Companys team, Dilys, Sam, Krystal og Julie, ser frem til å ønske deg velkommen i butikken. 

Se også www.whitedesignco.com for inspirasjon og ideer, eller ring på tlf.: 952 494 155 for å booke et møte i butikken, som ligger ved siden av BP bensinstasjonen i La Cala de Mijas.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet