Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fru Flytt eftf. – når dine ting skal flyttes trygt og sikkert

Fru Flytt eftf. – når dine ting skal flyttes trygt og sikkert

Dersom du leter etter et flyttebyrå som gjør det lille ekstra – uten at det koster ekstra – ja, da har du kommet helt rett!

Flytting til Spania er vårt hovedfelt og du kan trygt lade os varetage dine ting.

Vi tar det fulle og hele ansvaret for at din flytting blir utført på en betryggende måte.

Udover trygheden sparer vi dig også for meget hovedpine – vi tar oss av planleggingen, pakkingen, transporten, tollklareringen og til og med eventuell lagring. 

Det er vores høyt kvalifisert personale som ta hånd om ditt flyttegods. Fru Flytt etterfølger setter sin ære i å behandle dine eiendeler med respekt og forsiktighet. Mer enn 25 års erfaring har lært oss hvordan vi gjør dette. Vi vil at du skal føle deg trygg når du – for en kortere periode – overlater ditt innbo til oss.

Vi kjører opptil 2 ganger i måneden fra Norge og Sverige – gjennom Tyskland og Frankrike – frem til syd-Spania. Har du behov for flytting til eller fra andre land i Europa, må du gjerne ta kontakt. Høyst sannsynlig kan vi hjelpe deg med dette også.

Fru Flytt etterfølger er et lite flyttebyrå som har mulighet til virkelig å yte personlig service.

Lar du oss ta hånd om flyttingen, gir du deg selv ro til å konsentrere deg om alt det andre som følger med når du skal flytte til et annet land. Som kunde hos Fru Flytt etterfølger får du en personlig kontaktperson som du kan henvende deg til med alle spørsmål som måtte dukke opp i forbindelse med flyttingen.

Hos Fru Flytt etterfølger tar vi vare på tingene dine!

(+34) 693 804 500 ● (+34) 965 069 827 ● post@fruflytt.com ● www.fruflytt.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.