Månedsmagasinet på Costa del Sol
Clinica Dental Costa del Sol feirer 10-års jubileum

Clinica Dental Costa del Sol feirer 10-års jubileum

10 år i den samme klinikken, 10 år med det samme tannlegeteamet og tusenvis av tilfredse skandinaviske kunder. Clinica Dental Costa del Sol feirer 10-års jubileet med en kjempe-renovering. Lokalene har fått en oppgradering og er nå flottere enn noensinne, mens utstyr som tannlegestoler og røntgenmaskiner er blitt oppgradert.

Alle former for behandling

Klinikken drives av tannlegene Kapka Racheva, Yassir el Idrissi og Minnamaja Mattila, som alle har spansk og norsk tannlegelisens. Det snakkes også både norsk, engelsk og spansk på klinikken, som gjør mye ut av å kunne gi klientene den komplette behandlingen: «Vi er nesten alltid i stand til både å gi prisoverslag og sette sammen en handlingsplan samme dag som klienten besøker klinikken, da vi selv har kirurg og utfører alle former for behandling. Vi er dermed ikke avhengig av å få vurderinger fra eksperter utenfra,» forteller Kapka Racheva.

Åpent 24-timer i døgnet for akutt hjelp

«Mange annonserer med at det er åpent for akutte henvendelser, men når man ringer er det ingen som tar telefonen. Hos oss er linjen åpen hele døgnet alle ukens dager, og vi har meget fleksible åpningstider,» forteller Kapka Racheva, hvis klienter ofte skal ha utført omfattende tannarbeid på kort tid, hvilket teamet gjerne står klar til.»Vi har alltid to tannleger klar, herunder også kirurg. Dette gjør at vi kan ta oss av selv de mest alvorlige akutte tilfellene, hvor folk kommer inn for eksempel etter et fall som har gått ut over tennene.»

Gratis tannrens

Clinica Dental Costa del Sol har alltid tilbudt gratis undersøkelse, og for å feire 10-års jubileet tilbyr de også gratis tannrens i HELE 2020.

Bestill time til undersøkelse og til gratis tannrens i dag på:

952 665 499 / dentalcostadelsol@hotmail.com / www.clinicadentalcostadelsol.com

– Eller besøk klinikken på Plaza de la Hispanidad, edf. Sol y Sol 1, nær Den Norske Forening.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.