Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nye tjenester hos Frisør Gottlieb

Nye tjenester hos Frisør Gottlieb

Det er alltid liv og nye mennesker hos Frisør Gottlieb i Fuengirola – og nå er det også nye produkter og tjenester. ”Vi har plassen, og det har alltid vært mitt ønske å tilby et bredt utvalg av behandlinger,” forteller Kim Gottlieb. Han har vært frisør i Fuengirola i 27 år, og er særdeles glad for de siste syv, hvor han har holdt til på Avda. Jesús Santos Rein. ”Vi ligger godt plassert midt i byen, med god parkering, på det som jeg vil kalle et lite skandinavisk strøk,” sier den danske frisøren. 

Med seg i salongen har han nå Maria Fuhrmann, som er negleteknikker. Hun er ny på Costa del Sol, men ikke innenfor sitt fag. ”Pleie av negler har alltid hatt min store interesse. Min oppgave er å gjøre dem vakre og gi råd om best mulig behandling og pleie. Derfor bruker jeg allergivennlige produkter fra CND,” forteller Maria, som tilbyr blant annet manikyr til menn og kvinner, gelenegleforlengelse, , negleforsterkning, CND Shellac samt IBX repair og strengthen.  

Hos Gottlieb har Claus Beyer Ottedahl, Nature Clinic Spain, også sitt daglige virke. De siste fire tiårene har han utdannet seg og jobbet med akupunktur, Reiki-healing, soneterapi, kinesiologi og NCT-terapi. 

”Det gir meg mulighet for flere gode kombinasjonsbehandlinger. Er du i tvil om vi kan hjelpe deg, så er du alltid velkommen til å bestille en gratis konsultasjon på 15 minutter,” forteller Claus, som blir konsultert oftere og oftere. Claus forhandler også et bredt utvalg av helseprodukter som hampolje med CBD, urtekapsler samt innlegg til sko og reise- og støttestrømper.

Produktene selges også på webshoppen: www.nature-pharma.shop

Besøk Kim Gottlieb på Avda. Jesús Santos Rein 9 i Fuengirola, eller ring 952 66 09 44.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.