Månedsmagasinet på Costa del Sol
Helle Hollis støtter Cudeca på tiende året – det kan du også!

Helle Hollis støtter Cudeca på tiende året – det kan du også!

Den 4. februar kunne Christine Fleischer, markedsføringssjef hos Helle Hollis, med stor glede overrekke en sjekk på 1.000 euro til Cudeca Cancer Care Hospice som Ángel Krebbers, som er kommunikasjons- og fundraising sjef for Cudeca, mottok.

Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som gir 15 % rabatt på billeien, når du leier bilen her. Helle Hollis donerer så 10 % av en gruppe C bils leiebeløp til Cudeca Hospice.

«Det er takket været våre kunder, at vi kunne overrekke dette beløp til Cudeca,» uttaler Christine.  Beløpet er blitt innsamlet via kampanjen ”Cudeca charity nummer C0001”. I løpet av de ti årene kampanjen har kjørt har Helle Hollis hatt fornøyelsen av å kunne donere nesten 10.000 euro til Cudeca Hospice.

Alle kan hjelpe med å øke dette beløpet til Cudeca Hospice ved å benytte charity nummer C0001.  Charity nummeret C0001 settes inn i feltet ”Har du en rabattkupong, promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com, når man skal leie bil. 

Cudeca Cancer Care Hospice hjelper årlig mer enn 1500 pasienter som har kreft eller andre uhelbredelige sykdommer, med palliativ pleie. Pleie- og hjelpeprogrammer som hjemmebesøk, dagsenter, psykologisk hjelp til pasienter og pårørende er gratis. Cudeca Hospice viktige arbeid med å ”tilføre dager til livet” til dem som har mest bruk for det kan kun finne sted ved hjelp av de mottatte donasjonene. 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.