Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bli Bedre – med Osteopat DO Helge Skåtun

Bli Bedre – med Osteopat DO Helge Skåtun

Osteopati er en av de eldste manuelle behandlingsformene som finnes. En osteopat leter etter årsaken til plagene dine, og ser på sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. 

En osteopat behandler hele kroppen, både muskler, skjelett, ledd men også pust og fordøyelse. Dersom du har vondt i nakken så kan det hende at du ikke blir helt bra med behandling i nakken, hvis årsaken sitter i maven eller på grunn av dårlig holdning. 

Helge Skåtun, som også driver klinikk i Tønsberg (siden 1995) har nu åpnet en osteopatiklinikk på Costa del Sol.

«De fleste av mine pasienter har vondt i rygg, nakke, albuer, knær, hofter og også mange med hodepine og maveproblemer. Hvis du har plager som ikke blir bra med tradisjonell behandling burde du prøve osteopati. 

Men også golfere og andre sportsutøvere kan ha nytte av å gå til en osteopat. En osteopat kan sikkert få deg til å slå lengre slag, men dessverre ikke rettere. Jeg har lang erfaring med idrettsskader, har behandlet noen av de dyktigste norske utøverne innenfor håndball, golf og badminton.»

Helge Skåtun er utdannet i Oslo men har tatt eksamen i England. I tillegg til den fire år lange utdannelsen som osteopat har Helge også en utdannelse som offentlig godkjent fysioterapeut i Norge, akupunktør og ergonom. Det er hans erfaringer fra en lang karriere innen for disse fagfeltene, han anvender i sin profesjon som osteopat.

Klinikken Bli Bedre finner du i Arroyo de la Miel i Benalmádena, Calle Alcalde Antonio García 1, edif. 3C – blot 5 minutters gang fra stasjonen. Der er rullestols adgang.

Mail: helge@blibedre.com ● WhatsApp/mobil +47 907 21 456 ● www.blibedre.com ● Facebook: Bli Bedre

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.