Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til skisesongen på Sierra Nevada med Troll Ski!

Velkommen til skisesongen på Sierra Nevada med Troll Ski!

På Sierra Nevada har skisesongen endelig begynt, og med bare to timers kjøring fra Costa del Sol, er dette det perfekte utfluktsmålet for å kunne nyte å suse ned snødekte bakker. Uansett om du er nybegynner og står på ski for første gang eller en erfaren alpinist som ønsker å finpusse teknikken, så er den skandinaviske skiskolen Troll Ski stedet å bestille dine skitimer.

Personen bak Troll Ski er norske Kjetil Saeve som har jobbet som skilærer med skandinaver i nærmere 20 år. De siste ni sesongene har han hatt sin egen skiskole ved navnet Troll Ski. ”Troll Ski arrangerer undervisning på alle nivåer og for alle – barn, voksne, grupper og privat instruksjon. Hvis man vil komme vekk fra de vanlige bakkene, arrangerer jeg også guidede turer offpist. Med Troll Ski vet man at man er i trygt selskap uansett nivå”, forteller Kjetil som er veldig entusiastisk over årets skisesong: ”Grunnet pandemien har det av naturlige årsaker ikke vært noen nevneverdig aktivitet på Sierra Nevada i de siste årene, men årets sesong har startet fantastisk bra. Det er herlig å være tilbake i bakkene igjen!”

Troll Ski arrangerer alt for skisportentusiaster for en eller flere dager på Sierra Nevada. Skiskolen samarbeider nært med utleiere av alt tenkelig skiutstyr, og elever hos Troll Ski får dessuten 20 prosent rabatt på leien.

Hvis du heller vil kjøre snowboard, så arrangerer Kjetil og Troll Ski selvsagt også snowboardkurs.

PS. På Sierra Nevada finnes det også en veldig hyggelig skiby med skjønne omgivelser, supre hoteller og mange bra restauranter og tapasbarer.

Bestill skitimer på Sierra Nevada med Troll Ski:

Whatsapp: (+34) 688 918 773

E-post: trollsierranevada@gmail.com

www.trollski.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.